2777
2789
عنوان

کاربر چیز میز لطفا همه بیاید جمع شید یه کمکی بکنیم به این بیچاره

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 18 پست
خوب این مریض و اون استرس بیش از حدش باعث میشه نتونه تصمیم درست بگیره و خوب از بد تشخیص بده عملکرد مغ ...

من خیلی راهکارا بهش گفتم ولی درجواب هر حرفم میگفت یعنی قرص کسیو بکشه من مقصرم اصلاهیچ کدوم حرفای منو دقت نمیکرد

من فکر میکردم اگه به زمین دست بزنم دستام سم مورچه ای میشه سرطان میگیرم میمیرم ساعت ها میشستم برا این گریه میکردم😂

الان یادم میاد خندم میگیره 

خواهرمم میدونست حساسم هی چیزایی که فکر میکردم کثیفه میاورد بهم میمالوند یا میکشید به صورتم دستام خشک شده بود انقدر شسته بودم 

چندوقت سعی کردم بهش فکر نکنم به خودم اومدم دیدم یادم رفته اون کارایی ک میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@ چیزمیز 

سلام عزیزم وقت بخیر عزیزم مرسی از تایپیکتون که برای کمک بمن زدید من قبلا تایپیک زیاد میزدم ولی دیدم یک عده از خدا بی خبر میان بهم توهین میکنن مدتیه دیگه زبتد نمیرنم تایپیک . عزیزم وسواسم الان نسبت به قرص هست قرصی که چند سال پیش یه پسر عوضی بهم داد گفت برو خودتو بکش منم نمیدونم اونو کجا گذاشتم به خاطر همون دایما استرس دارم میگم نکنه  بین لباسا و جیب شوهرم گذاشتم نکنه ناخواسته داخل کیف کسی کذاشتم نکنه مهد کودک یا خونه کسی افتاده و هزاران فکر دیگه مثل خوره افتاده به جونم . نمیدونم چه قرصی بود دقیقا با خودم میگم نکنه قرص برنج بوده نکنه سیانور بوده این فکرا عذابم میده