2777
2789
عنوان

چی کار کنم حرص نخورم

131 بازدید | 8 پست

سلام خانم ها ی خواهر شوهر دارم ک با جاری ک از خودم بزرگتر هست خیلی جورن بعد این خواهر شوهرهمش ی کاری میکنه منو حرص بده منم ب روی خودم نمیارم چند بار جاریم پیش خانواده شوهرم گفته شما فقط ب این عروستون محبت میکنید ازون ب بعد خانواده شوهرم ب اون محبت میکنن و ب من کمتر منم کاری ندارم ولی خواهر شوهرم همیش میاد جلوم ی کارای میکنه ک مثلا ما بیشتر اونو دوس داریم جلوم باهاش حرف میزنه با گوشی یا براش سوغاتی میخواد ببره میاد ب من نشون میده یا ازون سوغاتی ی کم ب من میده دوبرابرشو برا اون میبره من اصلا کاری ندارم ولی میفهمم میخواد منو حرص بده ی بار هم جلو جمع خانوادشون گفتم من اصلا کاری ندارم هر چی بیشتر از من دورشو میگیرید حالا چی کار کنم این خواهر شوهر دست از این کاراش برداره و بهش بفهمونم برام مهم نیست 

عزیزجان برات مهمه که حرصت گرفته یا فکرتو مشغول کرده

تنها راهت اینه با خودت خلوت کنی ببینی واقعا لایق این هستی که فکرت درگیر این نسائل باشه؟با خودت صادق باش

بنظرت الان من برای خواهرم یه کادو گرون بخرم ،شما بهت برمیخوره؟نه .چرا چون میگی بمن چه ارتباطی داره

درمورد ارتباطات دیگران هم همینطور باشه

اگه برات اهمیت نداشته باشه که برای دیگران چی خریدن،حتی اگه نشونتم بدن یا سعی کنن احمقانه حرصتو در بیارن برات مهم نیست.انگار داری به روابط غریبه ها نگاه میکنی.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی تفاوت باش و با همسرت گرم بگیر اون موقع ها خودتو با صحبت با همسرت سرگرم کن یا خودتو مشغول نشون بده مثلا دستشویی برو یا گوشی چک کن. فقط تجربه کردم هرچی بی محلی بیشتری کنی اونا ضربه محکم تری میزنن تا به خواستشون برسن متاسفانه. درگیر بازیشون نشو ولی. 

به خودت هر بار میخوای پیششون بری بگو اونا میخوان عمدی ناراحتم کنن و من فقط برای کوته فکریشون دلسوزی میکنم

عزیزجان برات مهمه که حرصت گرفته یا فکرتو مشغول کرده تنها راهت اینه با خودت خلوت کنی ببینی واقعا لای ...

افرین خیلی خوب گفتی عزیزم حب چطور نشون بدم ک اهمیتی برام نداره

افرین خیلی خوب گفتی عزیزم حب چطور نشون بدم ک اهمیتی برام نداره

همین قلبنا برات اهمیت داشته باشه تو ظاهر هم نشون داده میشه گلم

میدونم میخوای به بفهمونی تا دیگه به این کارش ادامه نده ولی تو که مسئول رفتار احمقانه دیگران نیستی،مسئول ارامش خودتی.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
همین قلبنا برات اهمیت داشته باشه تو ظاهر هم نشون داده میشه گلم میدونم میخوای به بفهمونی تا دیگه به ...

درسته عزیزم اخه اون همعروسم ادم گرمی هست من شخصیتم مثل اون نیست من ادم خیلی ساکتیم کلا خانوادگی اینجوری هستیم انگار همش توقع دارن من خودمو شبیه اون کنم یا باهاش رقابت کنم یا همین جاریم میخواد منو مثل خودش کنه ولی من خودمو دوس دارم 

درسته عزیزم اخه اون همعروسم ادم گرمی هست من شخصیتم مثل اون نیست من ادم خیلی ساکتیم کلا خانوادگی اینج ...

آفرین هر آدمی هرطور که هست محترمه،هروقت هم بخواد میتونه خودشو تغییر بده ولی نه برای خوش آیند دیگران.شما هرطور که باشی،یا جاریت هرطور باشه ،هرد محترمین.به خودت بودن ادامه بده بخاطر خودت.دیگران هم اگه نخوان بپذیرنت مشکل خودشونه