2777
2789
عنوان

وزن جنین

911 بازدید | 14 پست

سلام عشقا،هفته ۳۲هستم و وزن جنین ۱۸۰۰بود کسی تجربه ای داره که خوبه یا کمه و تو این هفته وزن جنینشون اینقد بود بچشون به دنیا اومد چند کیلو بود؛اگه کمه برای وزن گیری چی بخورم این هفته های آخر رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۳۴وزن جنینم ۳۲۰۰ بود 

دنیا اومدنی ۴ کیلو بود 

وزن نینی جانت کمه. 

تا میتونی ماهی بخور ماهی گوشت سفید خالصه شیب تند میده به نمودار وزن گیری جنین 

لیدی میل بخور 

اب و اجیل و شیر و تخم مرغ 

من هفته ۳۴وزن جنینم ۳۲۰۰ بود  دنیا اومدنی ۴ کیلو بود  وزن نینی جانت کمه.  تا میتون ...

متاسفانه نه ماهی میخورم نه تخم مرغ؛؛ماشالا؛شما چیکار کردی وزن جنینت اینقد شده؛خودم تو این دوماه۱۱کیلو اضافه وزن داشتم اما از نظر چثه و هیکلم مشخص نیست و نشون نمیده این وزنو

دکتر سونو گرافی که گفت خوبه اما پیش دکتر خودم نرفتم هنوز

آره خوبه 

تا موقع زایمان هم وزنش میره بالاتر نگران نباش

من شنیدم بستنی و دلستر خوبه برا وزن گیری جنین

پودر لیدی میل هم شنیدم از دکترت بپرس

عالیه نگران نباش

منم هفته ۳۲ یک کیلو و هفتصد و پنجاه بود وقتی به دنیا اومد تو ۴۰ هفته، سه کیلو و دویست بود

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
متاسفانه نه ماهی میخورم نه تخم مرغ؛؛ماشالا؛شما چیکار کردی وزن جنینت اینقد شده؛خودم تو این دوماه۱۱کیل ...

فقط ماهی تونستم بخورم یعنی ویارم ماهی بود مادرشوهرم خدا خیرش بده توش سبزی و گردو و رب انار و الو میریخت و رو اتیش کبابش میکرد منم اب پرتقال میگرفتم همشوووو میخوردم .

عجیب خوشمزه میشد 😝

آره خوبه  تا موقع زایمان هم وزنش میره بالاتر نگران نباش من شنیدم بستنی و دلستر خوبه برا وزن گ ...

دوسندارم وزنش کمتر از ۳کیلو باشه حدقل،خودمم ۱۱کیلو اضافه وزن کردم تو این دوماه اخر ولی از نظر جثه و هیکل مشخص نیست

فقط ماهی تونستم بخورم یعنی ویارم ماهی بود مادرشوهرم خدا خیرش بده توش سبزی و گردو و رب انار و الو میر ...

نوش جونت عزیزم دوسندارم زیر ۳کیلو باشه حدقل؛منم همچیز میخورم بجز ماهی اونم چون گفتن لک میاره صورت و کلا هم میلم نمیکشه

نوش جونت عزیزم دوسندارم زیر ۳کیلو باشه حدقل؛منم همچیز میخورم بجز ماهی اونم چون گفتن لک میاره صورت و ...

عزیززززم بسلامتی ...

وا چرا لک بیاره ..اتفاقا منبع امگا۳ هست خیلیم خوبه .

بچت وزنش بالا میشه زردی و مریضی ها رو خیلی راحت میگذرونه ...از ۳۲ هفته اوج وزن گیریه هنوز کلی راه در پیش رو داری خوب باشه تغذیت روزی ۷۰ گرم هم وزن میگیره وروجک