2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی لا برنج تون نوش جون😂🫂❤️

مرسی  همه خوردن  من نخوردم هنوز  یکی از بچه هامو خابوندم  برم اونیکی  ام بخابونم  بعد غذا بخورم  آخه  دوقلو هستن

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
من واسه ناهار غذای بیرونی قراره بخوریم اکثرا پنجشنبه ها بیرونی میخوریم واسه شب هم جوجه میزارم تابه ...

نوش جون پس شب جوجه لا سیخ دارین😁

قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾
مرسی  همه خوردن  من نخوردم هنوز  یکی از بچه هامو خابوندم  برم اونیکی  ام بخ ...

ای جان خدا ببخشه برات🫂❤️

وااای چ روزگاریه منم اینجوری بودم😂😂😂توی قابله روی برنج میزارم همسرم میگه این خوب نیس توی نسوز بار ...

مردا نمیفهمن🤣🤣 صبح شوهرم میخاست بره سرکار ادکلن زد بعد اومد منو بوس کنه بره گفتم اه نزدیکم نیا حالم از بوت بهم میخورع انقد ناراحت شد 🤣🤣

مردا نمیفهمن🤣🤣 صبح شوهرم میخاست بره سرکار ادکلن زد بعد اومد منو بوس کنه بره گفتم اه نزدیکم نیا حال ...

وااای اوایل منم کمی از بوش بدم میومد بالشش پیشم میبود حالم بد میشد خوب شد این سریع رفع شد وگرنه این مورد رو که عمراااا درک نمیکرد میگفت به به حالتم ک از من بدبخت بهم میخوره وشری میشد😂

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
نوش لا جون همه تون ،آنفولانزا گرفتم ،هیچی درست نکردم ،بچه هام بی غذا موندن. حال ندارم

😂😂مرسی 

اخ الهی جونم انشاالله بهتر باشین سوپ درست کن