2777
2789
عنوان

منی که عاشق بچه هام

114 بازدید | 4 پست

سلام دوستای قشنگمم

من دارم روزای سختیو میگذرونم و از این دکتر به آن دکتر میرم به امید اینکه یکیشون نخواد حرف قبلی و تکرار کنه و راهی پیش پای من بزاره،

دیروز تو مطب دکتر خانم های حامله و نگاه می کردم آن شورو شوقشون لمس شمکشون و اینکه با عشق از اسمای انتخابیشون حرف میزدن....و نمی‌فهمیدم من دارم تاوان چه گناهی پس میدم.....همه بالبخند از مطب میومدن بیرونو من با چشمای گریون....

تو کل زندگیم برای همه چیز جنگیدم، سخت درس خوندم سخت کار کردم و تو اوج بی اعتمادی و بدبینی به آقایون آرامش و کنار همسرم تجربه کردم اما انگار آرامش برای من حرومه بچه ها من دلم شکسته خیلی هم شکسته با همین دل شکسته برای تک تکتون دعا میکنم امیدوارم خدا به اونایی که آرزوی مادر شدن دارن یه بچه ناز و سالم و صالح بده و بچه های مادرانی گروه و از هر گزندی حفظ کنه

ازتون خواهش میکنم برای کنم دعا کنین،روزای سرنوشت سازی جلومه،شنبه باید برم برای آزمایش ،سنو گرافیم زیاد خوب نبود و با تمام وجود از خدا میخوام امیدمو برای مادر شدن ناامید نکنه،شماو به دل های مهربونتون قسم دعام کنین 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از ته قلبم برات دعا کردم انشالا بزودی مادر میشی...منم یکشنبه زایمانمه دعام کن

در حین زایمانت کسی که بچه نداره بچه میخواد دعا کن چون در اون لحظه خدا دعای تو رو قبول میکنه. منم حین زایمان اونایی که میشناختم دعا کردم