2777
2789
عنوان

حالم بده کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 124 پست
اره دقیقا میدونم.شوهر این کوتاه نمیاد بخواد بهش بگه غلط میکنی داد میزنی.ولی اینو در نظر بگیر خیلی خا ...

اونکه‌اره حرفت درسته بعضی جاها باید از حق دفاع کرد..ما طبقه اول هستیم بعد این همسایه روب رو همیشه اشغال میریخت حیات ولی من چون ب چشم ندیده بودم نمیتونستم برم بهش بگم اشغالای تو همش میگفت ما اصلا اشغال نمیریزیم یه بار اومدم حیات دیدم اشغال غذا هست با یکبار مصرفش و نوشابه ک نصفه خورده بودن دیدم لای اشغالا یه برگه هست ادرس رستوران بود رفتم دم رستوران گفتم این غذا رو کدوم ادرس بردی ما کوچه فلانیم گفت اره پلاک فلان زنگ فلان وای رفتم دم خونش یعنی زنه رید بخودش  گفتم نکبت حالا اشغالای خونمو بیارم بریزم خونت زنه ادموخرابی بود یه مرد خونش بود انگار غذا اون گرفته بوده اومد جلو در گفت خانوم ببخشید دعوامون شد دستش خورد اشغالا ریخت حیات گفتم دفعه اولش نیس بعد کلی بخشیدا این حرفا گفتم میای حیاتمون میشوری همین اومد شست رفت دیگه اشغال نریخت.

🌷خدایا شکرت🌷
اونکه‌اره حرفت درسته بعضی جاها باید از حق دفاع کرد..ما طبقه اول هستیم بعد این همسایه روب رو همیشه اش ...

وای چه ادم عوضی هستش .واقعا بی شعور بوده ما هم طبقه بالا بودیم طبقه پایین قشنگ میومدن تو حیاط دستشویی میکردن.یعنی صدای ادرار میشنیدی فکر کن نصفه شب درو میکوبید.بچه هاش از حیاط خلوت ساختمان به عنوان دستشویی استفاده میکردن.بعد پرنده نگه میداشتن حیاط خلوت شبا پنجه میکشیدن به قفس.واقعا عذاب اور بود زندگی با اینجور افراد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش نمیدونه اونقدرا.مثلا دور وایساده این نزدیک میشد به شوهرم میگفت سلام جیگرم برای فلانی آب بیار ش ...

چقدر مزخرفه،شوهرت میگفت ب داداشت شاید ی تکونی میداد حداقل

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
شوهرش نمیدونه اونقدرا.مثلا دور وایساده این نزدیک میشد به شوهرم میگفت سلام جیگرم برای فلانی آب بیار ش ...

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

قبلشو جلو داداشش گفت.گفت کل خانواده ما رو تو مثل کرم لولیدی به گند کشیدی شوهرت هست الان میگی داداشی وقتی این نیست نفسم جیگرت هستممیفهمیدم ولی هیچی نمیگفتم.بعد از اون دیگه جیگرم نگفت یکبارم تو مهمانی شلوغ اینقدر بهش تیکه زد کل جمع فهمیدن.ولی الان شوهرش نیست دورتره نمیشنوه نزدیک میشه بهش میگه نفس ولی خب شوهرش نمیشنوه دورتر بود سر خاکستون.به شوهرم میگفت نفس اینو بگیر اون ورشو.یعنی از رو نمیره باورت میشه؟؟؟؟باور کن من شوهر یکی بهم جواب سلام نده صد سال دیگه سلامش هم نمیدم چه برسه بخوام بهش بگم نفس!!!باهاش حرف نمیزنم.اینقدر کرم میریزه ب من سلام نمیده میپره به مادرم سلام میده!!!مادرم تو تاریکی چشاش ضعیفه نشناختش بهش گفت علیک سلام.حتی به مادرم نگفتم اینی که اومد سلام داد فلانیه.بعد دید مادرم جواب سلامشو داد.فوری رفت یک تنگ دوغ اورد گذاشت جلو مادرم از اونطرف حتی بین ما نزاشت.رفت یک تنگ آب یخ هم اورد به مادرم گفت چیزی میخواین بیارم مادرم با دست اشاره داد که نه.داشت صلوات میفرستاد با تسبیح.حتی مادرش به دروغ پشتم حرف زد دخترش و اونم پشت دخترشو گرفت شوهرم الان خیلی ساله به مادرش هم سلام نمیده.میگه زن بزرگ خجالت نکشید دروغ گفت.الکی گفتن تو دعوا من حرف زدم در حالیکه من هیچی نگفتم و شوهرم بود و مادرش هم تایید کرد بعد اون شوهرم گفت خجالت نمیکشی پات لبه گوره با این سنت دروغ میگی به مادرش هم دیگه سلام نکرده تا این لحظه