2777
2789
عنوان

سی سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 37 پست

😐۳۰ سالگی اوج جوونی و زیبایی یه زن هست

تو الان در جوون ترین و بهترین ظاهر خودت هستی،چقدر نا امید!!!منیکه ۱۸ سالمه بهت میگم ۳۰ خیلیم جوونه و کلی کار میتونه بکنه،من خودم فوبیا بالارفتن سن داشتم بعد دیدم من چه غصه بخورم چه نخورم زمان میگذره م بزار با عشق به زندگیم بگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم واقعا شرایط سختیه اما آروم باش به خدا توکل کن خودش کمکت میکنه، انشالله هرچی صلاحته همون بشه

مرسی عزیزم 💚 خودم حس میکنم قسمتم ازدواج نیست ولی از تنهایی به شدت میترسم و این بحران سی سالگی که گفتی با این شرایط بیشتر حس تنهایی بهم دست میده

😐۳۰ سالگی اوج جوونی و زیبایی یه زن هست تو الان در جوون ترین و بهترین ظاهر خودت هستی،چقدر نا امید!! ...

راس میگی؟😍

میدونی یکمم ترس از متاهلی دارم انگار حس میکنم دیگه تموم شد راحتی دیگه از این به بعد زندگیمو‌ فقط برا خودم نیستم خانه داری و بچه و….

مرسی عزیزم 💚 خودم حس میکنم قسمتم ازدواج نیست ولی از تنهایی به شدت میترسم و این بحران سی سالگی که گف ...

نه اینطوری فکر نکن مثبت فکر کن چرا قسمتت نباشه حتما یه روزی اونی که لایقته میاد سمتت ارزش خودتو بدون 

منم جدایی رو تجربه کردم میدونم سخته اما میگذره

این بحران سی سالگی ام فقط یه حسه که به نظرم بیخودیه چون واقعانم سنی نیست تازه اول جوونیمونه بابا

راس میگی؟😍 میدونی یکمم ترس از متاهلی دارم انگار حس میکنم دیگه تموم شد راحتی دیگه از این به بعد زند ...

بله عزیزم،واسه همینه اگه دقت کنی خانوما ۳۰‌به بعد جذابترن ولی مثلاتو عکسای ۲۰ سالگی خام و معمولی میزده

حق داری ولی متاهلی هم باحاله،یکی هست که دیگه جزی از خودته و قراره کلی حس خوب بهم بدید

خونه داری نکن شمام شاغل باشه بخودت برس و وقت بزار...سخت نگیر از مرحله جدید زندگیت لذت ببر

من ۳۲ سالمه خیلی خوشحالم که هر روز پخته تر میشم و به تجاربم اضافه میشه دیگه فیزیولوژیه بدنم از اول خلقت همینه آدم دنیا می آد و یه مسیری و طی میکنه 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
من ۳۲ سالمه خیلی خوشحالم که هر روز پخته تر میشم و به تجاربم اضافه میشه دیگه فیزیولوژیه بدنم از اول خ ...

آره خوبه که آدم از تمام سال‌های زندگیشم درست استفاده کنه من انگاری سنم از خودم جلوتر رفته هیچ کاری نکردم خیلی زود رسیدم به ۳۰ باورم نمیشه

خیلی زود میگذره عمرمون😢

منم نزدیک سی هستم 

فکر میکنم دنیا قراره تموم بشه 😓

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 

من یه ماه دیگه ۳۰ سالم میشه .همیشه میگفتم سی سالگی ازدواج میکنم ولی الان یه دختر ۵ سالم دارم ،تازه اول جوونیته ،بهش فک نکن 

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔