هانااااا مدیر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 عنوان سی سالگی | مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 37 پست من دچار بحران سی سالگی شدمهمزمان عروسیمم هست خیلی استرس دارم انقد که سر درد گرفتم و قرص خوردم الان حس میکنم دیگه دارم پیر میشم باید از خیلی چیزا خدافظی کنم سختیای زندگی شروع میشه اصن یه حس عجیبی دارم😟شما هم مث من بودین یا هستین؟؟ 1401/08/19 | 05:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترتنهادریا عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 3653 😔😔😔 عزیزدلم انقد غصه نخور علتش چیه چرا نامزدت این کارو میکنه؟؟ نمیدونم 😔 خسته شدم دیگه
strong_woman عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4501 😐۳۰ سالگی اوج جوونی و زیبایی یه زن هستتو الان در جوون ترین و بهترین ظاهر خودت هستی،چقدر نا امید!!!منیکه ۱۸ سالمه بهت میگم ۳۰ خیلیم جوونه و کلی کار میتونه بکنه،من خودم فوبیا بالارفتن سن داشتم بعد دیدم من چه غصه بخورم چه نخورم زمان میگذره م بزار با عشق به زندگیم بگذره
هانااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 نمیدونم 😔 خسته شدم دیگه میفهمم واقعا شرایط سختیه اما آروم باش به خدا توکل کن خودش کمکت میکنه، انشالله هرچی صلاحته همون بشه
دخترتنهادریا عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 3653 میفهمم واقعا شرایط سختیه اما آروم باش به خدا توکل کن خودش کمکت میکنه، انشالله هرچی صلاحته همون بشه مرسی عزیزم 💚 خودم حس میکنم قسمتم ازدواج نیست ولی از تنهایی به شدت میترسم و این بحران سی سالگی که گفتی با این شرایط بیشتر حس تنهایی بهم دست میده
هانااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 😐۳۰ سالگی اوج جوونی و زیبایی یه زن هست تو الان در جوون ترین و بهترین ظاهر خودت هستی،چقدر نا امید!! ... راس میگی؟😍میدونی یکمم ترس از متاهلی دارم انگار حس میکنم دیگه تموم شد راحتی دیگه از این به بعد زندگیمو فقط برا خودم نیستم خانه داری و بچه و….
هانااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 مرسی عزیزم 💚 خودم حس میکنم قسمتم ازدواج نیست ولی از تنهایی به شدت میترسم و این بحران سی سالگی که گف ... نه اینطوری فکر نکن مثبت فکر کن چرا قسمتت نباشه حتما یه روزی اونی که لایقته میاد سمتت ارزش خودتو بدون منم جدایی رو تجربه کردم میدونم سخته اما میگذرهاین بحران سی سالگی ام فقط یه حسه که به نظرم بیخودیه چون واقعانم سنی نیست تازه اول جوونیمونه بابا
strong_woman عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4501 راس میگی؟😍 میدونی یکمم ترس از متاهلی دارم انگار حس میکنم دیگه تموم شد راحتی دیگه از این به بعد زند ... بله عزیزم،واسه همینه اگه دقت کنی خانوما ۳۰به بعد جذابترن ولی مثلاتو عکسای ۲۰ سالگی خام و معمولی میزدهحق داری ولی متاهلی هم باحاله،یکی هست که دیگه جزی از خودته و قراره کلی حس خوب بهم بدیدخونه داری نکن شمام شاغل باشه بخودت برس و وقت بزار...سخت نگیر از مرحله جدید زندگیت لذت ببر
هانااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 بله عزیزم،واسه همینه اگه دقت کنی خانوما ۳۰به بعد جذابترن ولی مثلاتو عکسای ۲۰ سالگی خام و معمولی میز ... مرسییییی بهم انرژی مثبت دادی😍
دخترتنهادریا عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 3653 نه اینطوری فکر نکن مثبت فکر کن چرا قسمتت نباشه حتما یه روزی اونی که لایقته میاد سمتت ارزش خودتو بدون ... دوست ندارم تو سنی که هیچ ذوقی ندارم اتفاق بیفته مرسی از همدردیت💚❤🙏🌹
90saghar عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 31808 من ۳۲ سالمه خیلی خوشحالم که هر روز پخته تر میشم و به تجاربم اضافه میشه دیگه فیزیولوژیه بدنم از اول خلقت همینه آدم دنیا می آد و یه مسیری و طی میکنه کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
هانااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 دوست ندارم تو سنی که هیچ ذوقی ندارم اتفاق بیفته مرسی از همدردیت💚❤🙏🌹 میفهمم… انشالله مشکلتون حل بشه و همون چیزی که دلت میخواد اتفاق بیوفته برات❤️
هانااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 من ۳۲ سالمه خیلی خوشحالم که هر روز پخته تر میشم و به تجاربم اضافه میشه دیگه فیزیولوژیه بدنم از اول خ ... آره خوبه که آدم از تمام سالهای زندگیشم درست استفاده کنه من انگاری سنم از خودم جلوتر رفته هیچ کاری نکردم خیلی زود رسیدم به ۳۰ باورم نمیشه
benasezanagh عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 1960 خیلی زود میگذره عمرمون😢 منم نزدیک سی هستم فکر میکنم دنیا قراره تموم بشه 😓 وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم
anahiiid عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 2386 من یه ماه دیگه ۳۰ سالم میشه .همیشه میگفتم سی سالگی ازدواج میکنم ولی الان یه دختر ۵ سالم دارم ،تازه اول جوونیته ،بهش فک نکن دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔