2777
2789
خیلی بهشون چی گفتم خوب کردم بنظرت ؟ نفرین شون کردم 

گلم آرامش خودتو حفظ کن نیازی نیست عذاب وجدان داشته باشی به هرحال توام اذیت شدی اما آروم باش دیگه بهش فک نکن اگر گریه حالتو خوب میکنه گریه کنو بعد فراموش کن یه کاری کن حالت خوب شه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بی کس عالمم هیچکس هم نی باهاش درد دل کنم جز اینجا 

حالا دخترمن همینه توعه همش میگه کاش خواهر ۲۳-۴ساله داشتم باهاش حال میکردم

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕

یادبگیرازخودت دفاع کنی.....باگریه کارازپیش نمی‌بری.....قوی باش👊

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

کدومتون بزرگتره 

منم داداشم خیلی دخالت میکنه تو کارم و اذیتم میکنه انقدر حرصم داد افسردگی و لسترس و اضطراب گرفتن 

مامانم هممممممیشه طرف داداشم اصلا اذیتای اونو نمیبینه 

درعوض خوبیای منو بد تعبیر میکنه اصلا انگار چشماش بستس همیشه حقو به داداشم میده اذیتا و بدیای داداشمو توجیه میکنه 

ولی منی ک خیلی کمک حالشم همش محکوم میکنه 

چیزی هم بگم فکر میکنه حسودی میکنم 

هییییییی

کدومتون بزرگتره  منم داداشم خیلی دخالت میکنه تو کارم و اذیتم میکنه انقدر حرصم داد افسردگی و لس ...

همه شون همینن 

من ۱۵ سالمه اجیم ۲۳ 

خدا همه چی و درست کنه انشالله 

زورشو ندارم من لاغرم خیلی اون خیلی هیکلی میوفته روم موهام و می‌کنه الان صورتم و و قفسه سینه م زخم&nb ...

الهی میخوای حرف بزن اینجا یکم سبک شی عزیزم 

کدومتون دعوارو شروع کرد سر چی بود حس کردم بی گناهی 

زورشو ندارم من لاغرم خیلی اون خیلی هیکلی میوفته روم موهام و می‌کنه الان صورتم و و قفسه سینه م زخم&nb ...

منم هم سن شما ها بودم با خواهرم زیاد دعوام میشد 

همیشه هم نیاز به زور نیست مثلاً چنگ انداختن 😂

البته شوخی می‌کنما سعی کن زیاد نزدیکش نشی که اذیتت کنه

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
الهی میخوای حرف بزن اینجا یکم سبک شی عزیزم  کدومتون دعوارو شروع کرد سر چی بود حس کردم بی گناهی ...

اخه می‌دونی فقط بهش گفتم در اتاق  و فلان کن وسیله دستش بود من ندیدم شروع کرد فوش دادن و داد بیداد جلو همه روم گفتمش زشته داد نزن از این حرفا اومد زدم ب مامانم گفتم دیدم محل نمی‌ده زدم زیر گریه گفتم انقد بدبختم ک هیچی بش نمیگی اونم اومد آنقدر کتکم زد جلو همههه دختر عمه هام اینا ینی آب شدم خیلی خورد شدم خجالت کشیدم