2777
2789

سلام بچه ها نمیدونم چرا همیشه مامانم طرفدار اجیمه 

اجیم کتکم زد رفتم ب مامانم گفتم بعدم مامانم اومد من و کتک زد پیشمونیم زخم بدنم خیلی درد می‌کنه جا کتکا 

جلو دختر عمه هام و عمه ممو اینا همه کتکم زدن منم آنقدر بهم فشار اومد ک کسی پشتم نی ی عالمه حرف زدم ی مامانمو اجیم نمیدونم خیلی ناراحتم ک چرا بهشون نفرین کردم عصبی بودم ها ولی الان ناراحت شدم اما اونا حاضر نبودن معذرت خواهی کنن یا بیان سراغم از بی کسیم حرصم گرفت ک بابامم پشتم نی دعواشون کنه همش میگ تو اشتباه می‌کنی فقط ی بار بشون میگ نزنیدش همین وووف

تعداد رای : 5
نظرسنجی
بچه ها چکار کنم
3
60%
نظر بدین بهم
2
40%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطوری بی دلیل زد؟؟

چند سالته

توروخدا هر کی امضامو دید برای حاجت رواییم دو تا صلوات بفرسته خیلی ممنونم ♥️💋سلام سلام من از کاربرای تقریبا قدیمی اینجام نه به صورت مداوم اینجا باشم. دو تا کاربری داشتم خودم لغو کاربری زدم پس نگید زود اومدی حرفات تناقض داره.
فقط گزینه های نظرسنجی:/ سعی کن اروم باشی... ای کاش یه ذره سلیطه بودنم یاد میگرفتی برای اینجور وقت ه ...

خیلی بهشون چی گفتم خوب کردم بنظرت ؟ نفرین شون کردم 

چند سالتونه خب اون میزنه توهم بزن!

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)