2777
2789

من بودم ولی متاسفانه نمیتونم بهت چیزی بگم چون قسم خوردم دیگه برای کسی نگم اتفاق بدی برام میافته.

فقط توکل کن بخدا از خدا کمک بخواه در خونه اش رفتی بنده های عزیزشو قسم بده که حالت اوکی بشه هرچی صلاحت هست بشه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی داغونم بخدا هیچکس نمیفهمه چقد مغزم شلوغه اینروزهاست که سکته کنم از غصه.انگار صدتا اسب تو مغزم دارن یورتمه میرن

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
بهم کمک کن لطفا😔

تاپیک هاتو خوندم گلم فهمیدم که همسرت میخواد جدا بشین گلم ۴سال عقد بودی چقد رفتارش تغییر کرده؟

شاید واقعا شما رو نمیخواد وبهونه کرده از قصد هم داره میره پکتر که پرونده درمان داشته باشه راحت جدا بشی.فکر هیچکس جز خودت رو نکن زودتر جدا بشو برای خودت ارزش قائل بشو.تک فرزندی بهتر خانواده بیشتر حمایت میکنن بدون ترس برو جلو مطمئن باش آینده ات روشنه

بهم بگو کسی تو زندگیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم گلم .

خودت چی فکر میکنی؟

خدا سلامتی و آرامش بهتون ببخشه 

ممنونم عزیزم.♥️🙏