2777
2789

میخوام وام بگیرم ۵۰تومن  دوتا ضامن میخواد یکیشو شوهرم شده رسمی هست گواهی کسراقساط هم آورد برام  یکی دیگه میخواد  به خانوادم نگفتم طبق معمول میگن نه  مامانم که همیشه میگفت نه و ندارم و نمیشه و.... در مورد بابامم که میگه بابات صامن منم نمیشه چه برسه به تو ، اخه چیکارکنم خانواده شوهرم والا داداشش برا خرید خونمون بیچاره چک میلیاردی کشید با اینکه خب مالیاتم ممکنه بیاد براش یا مامانش یا داداشش ۵۰تومنم قرضم دادن برای خرید و....‌ حالا موجب آبروریزیه که نمیان یه صامن دوم بشن در صورتیکه شوهرم رسمی هم هست و صامن اول ، چیکار کنم اینجا دیگه شوهرم گفت به خانوادت بگو  گفت خودت بگو به مامانت  آخه فرصشو کنید والا خاله شوهرمم گاهی اومده صامن شوهرم شده  بعد مامان من بیاد بگه نه  داغوووونه  منم پیام دادم به بابام و گفتم شوهرم گفته صامن دوم بشین اگرم نمیشین بیاین بگین نمیشیم منم میگم به شوهرم همش  مامان برام برگه می اوردی صامنتون میشدم برا وام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من کار خونواده تو بیشتر پسندمه تا اونایی که دوماد رو پررو میکنن خونه و ماشین و...میدن دوماد دو قورت و نیمش هم باقیه😑کار خونواده شما هم خوب نیس ولی بخوام بین اینا یکیو انتخاب کنم خونواده شماست😂اونا پسرشونه وظیفشونه کمک کنن

من نمیدونم این رفتارهاشون چه معنی میده دلم میخواد براشون بنویسم از کسانیکه اینقدر بیشخصتین که به بهانه گرون شدن برنج و دوع و مرغ یه سال و نیمه به یه دونه دومادشون یه غذا نمیدن و ساعت ۱۰شب دومادشون رو گرسنه میفرستن بیشتر از این نمیشه انتطار داشت

حالا من کار خونواده تو بیشتر پسندمه تا اونایی که دوماد رو پررو میکنن خونه و ماشین و...میدن دوماد دو ...

خب قبول دارم  ولی من که نگفتم پول قرص بدن یا خونه یا ماشین  اما صامن دوم دیگه چیه  در حالیکه خودشوهرم رسمیه   آخه توقع بالایی نیست 

چقدر بدم میاد از مادر پدرایی ک پشت بچه هاشون نیستن همیشه عینک بدبینی دارن پدر مادر منم همینن

به قول دوستمون اون بالا  منم موافق پررو کردن داماد نیستم ولی من که پول و خونه و ماشین نخواستیم چک هم نخواستیم ضامن دوم شدن در صورتیکه شوهرم رسمیه و صامن اوله دیگه چیزخاصی نیست که

چقدر بدم میاد از مادر پدرایی ک پشت بچه هاشون نیستن همیشه عینک بدبینی دارن پدر مادر منم همینن

آخ خیلی درد داره کاش بچه نداشتم که گاهی بخوام بسپارم و مثلا مشکلی برام پیش بیاد به قران سالی یه بارم سراغشون نمیرفتم اهههه حیف که بچه دست و بالم رو بسنه

خب قبول دارم  ولی من که نگفتم پول قرص بدن یا خونه یا ماشین  اما صامن دوم دیگه چیه  در ...

درسته اگه بدحسابی و بدقولی از شوهرتون ندیدن بهتره ضامن بشن. نشدن هم جوری نگو که شوهرت بفهمه اونا نخواستن.مثلا بگو قبلا ضامن فلانی شدن پرداخت نکرده یا حسابشون مسدود شده این حرفا

خب چی میشه ضامن بشن واقعا چیز زیادی نیس ک 

....

مخصوصا همسرتون کارمنده 

شغلش آزاد نیس ک تکلیف روشن نباشه و ریسک باشه و بترسن!

ولی شخصا نمیپسندم این کارشون رو ...

وقتی  میبینن توان پرداخت دارین 

چی میشه کمک کنن دیگه از خانواده کی ب آدم نزدیکتر

به قول دوستمون اون بالا  منم موافق پررو کردن داماد نیستم ولی من که پول و خونه و ماشین نخواستیم ...

موضوع خونه ماشین نیست کسی هم واقعا تو این زمونه توقع از پدر مادرش نداره خونه ماشین بدن اینجور آدما کلا همیشه بدبینن همیشه گارد دارن با آدم معمولا هم آدمای خسیسی هستن پدر من که اینجوریه هیچوقت دوسش نداشتم خاطره خوبی از رفتار و کردارش ندارم

حق با توعه عزیزم توقعت از پدر و مادرت به جاعه

منم جای تو بودم از خانواده م انتظار داشتم اگه میتونن کمک کنن

واگر کمکمون نمیکردن خیلی ناراحت میشدم

پس معنیه خانواده چیه ؟

شما که ازشون پول نمیخواین حتی ضامنم نمیخوان بشن ؟

دلم واسه خودت و شوهرت سوخت

بنظر من اگه همسرت واقعا آدم حسابیه  زنگ بزن مستقیم به پدت بگو مدارکشو ببره و ضامنتون بشه

خب چی میشه ضامن بشن واقعا چیز زیادی نیس ک  .... مخصوصا همسرتون کارمنده  شغلش آزاد نیس ک ...

همینو بگو والا قسطش ۳تومن شوهرم ۱۵تومن میگیره  دارم دیوونه میشم از کارهاشون  شوهرم رسمیه  بخدا یه بار گفتم به مامانم  چک بده با پررویی توصورتم گفت ندارم  گیر بودم برای خرید خونه  درصورتیکه خونه داشتم میفروختم انگار ندار بودم گفت برو به داداشش بگو از داداششم میترسه یه موقع من میرم زندان 🙄 حالا همه چی به کنار چک دادن و قرص دادن و نخواستیم یه صامن شدن اونم صمانت دوم چیه مکه  بعد از من همیشه امصا میگرفت برا صمانت   خلاصه پولهامو گرفت  بعدم گفت اون اپارتمان و دادم تازه بدهکارم شدم قیمتو برد بالا یعنی حالم ازش بهم میخوره