2777
2789

آ۳۲بروز کنی ۱۲ میشه 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

A12بروز کنی با A32فرقی نداره..ولی A۱۲ شارژ باطریش دیر خالی میشه خیلی خوبه

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
چجوری بروز میکنن

خود گوشی اعلان‌میده یا هم‌میری تنظیمات نسخه بروز رو جستجو میکنه میاره برای بروز

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خب راجب A23 که نمیدونی خوبه یا نه

نه اونو نمیدونم نپرسیدم ولی گفت اینو بردن راضی نبودن 

سامسونگ یه سریاش یا داغ میکنه یا هنگ بعداز مدتی 

بنظرم کسی ک میخواد سامسونگ بخره باید بره مدلای بالا بخره نه این مدلا 

اینا چندوقت دیگه بدرد نمیخورن 

همون پولو بده هواوی یا آنر بگیر خیلیم خوبن

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
نه اونو نمیدونم نپرسیدم ولی گفت اینو بردن راضی نبودن  سامسونگ یه سریاش یا داغ میکنه یا هنگ بعد ...

اخه گلم میترسم. سامسونگ حداقل از دستت بیفته داغون نمیشه. شما چقدر آنر گرفتی؟ چ ماهی؟

اخه گلم میترسم. سامسونگ حداقل از دستت بیفته داغون نمیشه. شما چقدر آنر گرفتی؟ چ ماهی؟

اینم از دست من خیلی افتاده پسرم چندبار زده تو دیوار

گوشی ای که بعداز چند مدت هنگ کنه اعصاب خودتو داغون میکنه 

من۶۶۰۰ خرداد 

خرداد وارد بازار شد

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈