الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه شوهر من قبول داره که خودش عصبی و روانیه،با رفتارش نشون میده ک پشیمونه،با حرف هرگز عذرخواهی نکرده،بارها ب مادرِ زیر خاکم گفته جند.ه،ازش متنفرم،اگه جایی داشتم تا الان هزاربار طلاق میگرفتم
نخیر مگه خودت زبون نداری؟ من ۱۰ ساله ازدواج کردم هیچوقت به خاطر دیگران با شوهرم دعوا نکردم، عزیزم ما بعضی وقتا نمیتونیم جوابگوی رفتار خودمون هم باشیم چه برسه رفتار خانوادمون
اوکی من ملکه ی عذابم بلدم چجوری سوهان بزنم روح یکیو ولی شما رو نمیدونم واسه همون یکم تردید دارم تو اینکه تشویقت کنم بری رو مخش و آزارش بدی. پس ببین اگه دلت میخواد ببخشیش، با رعایت این نکته که مطمئن بشی چنین رفتاري دیگه تکرار نمیشه ببخشش خب. جنگ اعصاب چرا.
ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower