2777
2789
عنوان

ببخشمش؟ بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا چه پرو شدن دست رو زن بلند میکنن 

مال منم سرخواهرش زد دوهفته کوشم دردمیکنه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
شوهر منم میگه لابد یه کاری کردی که زدمت

نه شوهر من قبول داره که خودش عصبی و روانیه،با رفتارش نشون میده ک پشیمونه،با حرف هرگز عذرخواهی نکرده،بارها ب مادرِ زیر خاکم گفته جند.ه،ازش متنفرم،اگه جایی داشتم تا الان هزاربار طلاق میگرفتم

بله باید بهش بگه زن من برام کم نزاشته

نخیر مگه خودت زبون نداری؟ من ۱۰ ساله ازدواج کردم هیچوقت به خاطر دیگران با شوهرم دعوا نکردم، عزیزم ما بعضی وقتا نمیتونیم جوابگوی رفتار خودمون هم باشیم چه برسه رفتار خانوادمون 

کلا از جمعه اس که یه کلمه هم حرف نزذم باهاش

اوکی من ملکه ی عذابم بلدم چجوری سوهان بزنم روح یکیو ولی شما رو نمیدونم واسه همون یکم تردید دارم تو اینکه تشویقت کنم بری رو مخش و آزارش بدی. پس ببین اگه دلت میخواد ببخشیش، با رعایت این نکته که مطمئن بشی چنین رفتاري دیگه تکرار نمیشه ببخشش خب. جنگ اعصاب چرا.

ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower
عزیزم

دیروز گفتم دوهفته اس گوشم دردمیکنه گف چرا گفتم ازاون شب من زدی گف خدات شکر کن زیر پام له نکردمت گف دفعه بعد دیدی چاقو برداشم کشتمت

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه