2777
2789
عنوان

ببخشمش؟ بیاید کمک

329 بازدید | 39 پست

بچه هاجمعه تو راه برگشت به خونه بودیم که به شوهرم گفتم چرا خواهرت بهم گفت بهت نمیرسم

بحث بالا گرفت زد تو گوشم😔😔

از جمعه تا الان قهر بودیم 

الان مامان بابام اومدن خونمون اونم کیک گرفته 

تو پیام بهم گفت ببخشید 

ببخشمش؟ 

آره از معذرت خواهی پشیمونم نکن ک وگرنه هیچوقت دیگه نمیکنه

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تااخر قهرنمیمونین

بکن ممکن بعدا نکه ببخش الکی آشتی کنین اونم براخودت بده

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

ببخشش  ولی بش بگو دیگه نزنه تو گوشت عه وا دنیا ارزش نداره ناراحت باشی 

یکی هم من بزنم تو دهن خواهر شوهرت ؟آخه ب اون سلیطه چ ربطی داره

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

من شخصا با برخورد فیزیکی مثد قتل برخورد میکنم، پس، واقعا تا حضورا گوه نخورده و نفهمیده که در چه حد حرکتش گوه خوریِ محض بوده بیخیال نمیشدم. 

ولی طرز برخورد شما رو نمیدونم:))))

ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower

نمیدونم منظورت از بهم نرسیدن چیه اگه ازدواج کردی و شوهرته 

اگه عروسی کردی اگه دوسش داری واقعا اگه ویژگی های اخلاقی خوب هم داره اگه قول میده تکرار نکنه و جبران کنه اگه واقعا پذیرفته که اشتباه کرده ببخشش