2777
2789
عنوان

کسایی که کلومین و آمپول اچ سی جی و اچ ام جی استفاده کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 27 پست
اهان عزیزم دکتر شما بهتون چ دارویی پیشنهاد داد،ب من گفت از ابتدای بارداری هپارین و پردنیزولون واسپری ...

چه جالب به من گفت از وقتی خواستی اقدام کنی روزی یه نصف پردنیزولون یه آسپرین یه هیدروکسی که من دارم میخورم ماه چهارم اقدامم هستم به محض بارداریم یا هپارین میده یا انوکسا.میتونم بپرسم کدوم شهری دکترت کیه

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
چه جالب به من گفت از وقتی خواستی اقدام کنی روزی یه نصف پردنیزولون یه آسپرین یه هیدروکسی که من دارم م ...

اره جالبه یکی گفتن ولی ب من گفت اقدامو نخور ب محض مثبت شدن،من اصفهانم عزیزم دکتر منتظری ،شما چی؟

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره جالبه یکی گفتن ولی ب من گفت اقدامو نخور ب محض مثبت شدن،من اصفهانم عزیزم دکتر منتظری ،شما چی؟

ن به من گفت از اقدام بخور حالا نمی‌دونم تو بارداری کم و زیادش کنه یا ن.من قمم دکتر غریب لکی اصفهانی چرا پیش شرکت نمیری یه سر

ن به من گفت از اقدام بخور حالا نمی‌دونم تو بارداری کم و زیادش کنه یا ن.من قمم دکتر غریب لکی اصفهانی ...

عزیزم منظورت رویا شرکت؟؟

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
آره درسته

عزیزم خیلی نوبت دهیش سخته هر نوبتیش واسه سه ماه بعده

عزیزم خیلی نوبت دهیش سخته هر نوبتیش واسه سه ماه بعده

آره منم میخواستم بیام پیشش ولی خیلی بد و دیر نوبت میده هم اون هم عارفی تهران 

آره منم میخواستم بیام پیشش ولی خیلی بد و دیر نوبت میده هم اون هم عارفی تهران 

عزیزم ی سوال دیگم داشتم شما فقطanaمثبت شد دیگه مشکلی نبود اخه بعضیا تو همین سایت تو کروه سقط مکرر گفتن واسه مشکل انعقادی امپول هپارین یا انوکسا میدن و واسه مشکل ایمنی سرم ای وی ای جی ،دکتر شما چیزی نگفت اخه منم مشکلم anaهست ولی ای وی ای جی تجویز نکرد

عزیزم ی سوال دیگم داشتم شما فقطanaمثبت شد دیگه مشکلی نبود اخه بعضیا تو همین سایت تو کروه سقط مکرر گف ...

سرم و خیلی از دکترا تجویز نمیکنن خیلیا که دیگه مشکل ایمنیشون زیاد باشه میدن من الان دیروز باز رفتم دکتر روماتولوژ گفت داروخانه خوبه تو بارداریم حتما باید انوکسا بزنی یه سری ازمایشم نوشت گفت بده که نامه بدم به دکترت ببینم سرم لازمی یا ن ولی هنوز ندادم نمی‌دونم چکار کنم

سرم و خیلی از دکترا تجویز نمیکنن خیلیا که دیگه مشکل ایمنیشون زیاد باشه میدن من الان دیروز باز رفتم د ...

ب من  چیزی ک نگفت واسه سرم ،انگار زدنشم دردسر داره ،منم اگ رفتم باز میپرسم بهت میگم خبرشو

ب من  چیزی ک نگفت واسه سرم ،انگار زدنشم دردسر داره ،منم اگ رفتم باز میپرسم بهت میگم خبرشو

آره خیلی دردسر داره باشه عزیزم پرسیدی بگو

آره خیلی دردسر داره باشه عزیزم پرسیدی بگو

سلام عزیزم دکتر گفتن بجای سرم  قرص هیدروکسی کلروکین مصرف کن سرم هم کم گیر میاد هم مکافاته

سلام عزیزم دکتر گفتن بجای سرم  قرص هیدروکسی کلروکین مصرف کن سرم هم کم گیر میاد هم مکافاته

اها منم الان دارم هیدروکسی میخورم تو بارداریم فکر کنم باید بخوریم.اره چندتا از دوستام الان دیگه سرم پیدا نمیکنن اصلا خیلی سخته