2777
2789

دخترم کلاس اولیه،از وقتی مدرسه ها باز شده کلا بیست روز هم نرفته مدرسه ،همش مریضه و تب داره و سرفه میکنه 😭خوب میشه دو روز میفرستم مدرسه دوباره شروع میشه ،۶بار بردم دکتر ،الانم تب داشت استا دادم خوابیده واقعا نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭توی سه هفته اخیر این سومین دوره است تب داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لیموشیرین،شلغم،دم کرده پونه و آویشن.اینا درمان انفولانزا

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا

عزیزکم منم اوایل مهرماه گرفتم چشمت روز بد نبینه سه هفته ی تمام تب می‌گرفتم و ول میکرد تقویتش کن دمنوش بهش بده

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 
همه این کارها رو میکنم تبش دو روز قطع میشه دوباره شروع میشه

بدنش ضعیف شده.شاید باید چرک خشک کن مصرف کنه.ببر دکتر بازم

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا