2777
2789
عنوان

حالمممم بدهههه 💔 بیاین تروو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنگامی که ف.ال میگیرن حرفایی که میزنن راست باشه نباشه اگه شما بخوای باور بکنی مغذت تمام تلاشش رو میکنه که بهت ثابت بکنه اره باورت راسته تو درست میگی دقیقا مثل اینکه از یکی خوشت میاد و بنظرت هیچ عیب و نقصی نداره

اگه موکل داشته راسته بعضی از ف الگیرا موکل دارن جن بهشون اطلاعات میده که درست درمیاد. اون فنجون و ور ...

ن موکل فکر نکنم داشته باشن 💔 از یکی از تو نی نی سایت گرفتم 💔🙂 به همه ولی مشخصاتشون درست میگفت

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

نه عزیزم راست نیست اخه یکمی منتق به کار ببر ببین با عقل جور میاد که یه انسان اینده رو بگه یا از چیزا ...

بنظر منم اینایی ک ف. ال میگیرن با از آینده میگن حدس گماناییه ک میزنن من نظرم اینع اگ حقیقته چرا مشکلای خدشونو حل نمیکنن چرا وضع خدشون بدتره😐

مطمعنم ی روز خوب میاد..... 🥲💔
 ن موکل فکر نکنم داشته باشن 💔 از یکی از تو نی نی سایت گرفتم 💔🙂 به همه ولی مشخصاتشون درست میگ ...

هیچ انسانی نمیتونه بدون موکل اطلاعات درست بده همه همه همممشون که درست میگن از موکل گرفتن. اگه نداره که هیچی چرته چون جسم آدم نمیتونه از آینده و غیب چیزی بگه فقط روح موقع خواب می‌تونه کمی ببینه

اره دیگه کلا ف.ال و سابنیمینال و کائنات دروغه

آره بابا ما ی همسایه داشتیم برای یکی ازاقواممون میگف تو حامله میشی دوقلو بچت دختره ولی پسربود یک قلو😐همش چرتن

مطمعنم ی روز خوب میاد..... 🥲💔