2777
2789
عنوان

خانما نظرتون و نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 21 پست

من یه سالنی میرم بعد اصلاح صورت شاگرداش میان صورتمو با لوسیون ماساژ میدن با لبخند 

یا وقتایی که باید یکم منتظر بمونم پذیرایی میکنن واقعا همین رفتار های کوچیک باعث شده سالنش همیشه شلوغ باشه دیدم بعضی ها یکی دو ساعت میان میشینن تا نوبتشون بشه ولی اعتراض نمیکنن

خدایا چگونه تو را بخوانم درحالی که من، من هستم(با این همه گناه و معصیت)و چگونه از رحمت تو نا امید شوم درحالی که تو، تو هستی(با آن همه لطف و رحمت)پروردگارم سلامتی، عاقبت به خیری و خوشبختی را به من، خانواده ام و دوستانم و هرکسی که این متن رو میخونه عطا بفرما     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سالنی میرم بعد اصلاح صورت شاگرداش میان صورتمو با لوسیون ماساژ میدن با لبخند  یا وقتایی ک ...

این مورد وکس خیلی‌ خوب بود مرسی منم ازش استفاده میکنم درمورد پذیرایی همیشه همینکار و میکنم تو سالن 

این مورد وکس خیلی‌ خوب بود مرسی منم ازش استفاده میکنم درمورد پذیرایی همیشه همینکار و میکنم تو سالن&n ...

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی انشالله سالن بین المللی بزنی

خدایا چگونه تو را بخوانم درحالی که من، من هستم(با این همه گناه و معصیت)و چگونه از رحمت تو نا امید شوم درحالی که تو، تو هستی(با آن همه لطف و رحمت)پروردگارم سلامتی، عاقبت به خیری و خوشبختی را به من، خانواده ام و دوستانم و هرکسی که این متن رو میخونه عطا بفرما