2777
2789
عنوان

بنظرتون بهش فرصت بدم؟

421 بازدید | 17 پست

بچه ها نامزد سابقم امروز زنگ زد

میگه میخواد منو ببینه و‌باهام‌صحبت کنه

میگه‌بریم مشاور

میگه ک برای اونم جدایی سخته

بنظرتون چیکار‌کنم؟ 

با یکی مشورت کردم بهم گفت از ترس آه و نفرینانه ک داره همچین کاری میکنه و ته تهش میخواد ک ازت جدا بشه

مامانم میگه بهش فرصت بده

موندم چیکار‌کنم

نظر شما چیه؟

بستگی داره دلیل جدایی چی بوده باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره علت جداییتون چی بوده باشه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

دلیل جدایی خیلی مهمه .

بنظرم تا نرفتی پیش مشاور بهش فرصت نده .

درسته با تموم شدنش عذاب کشیدی اما بدون یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه.

من اگه نامزد سابقم برگرده به هیچ عنوان نمیتونم فرصت بدم چون مشکلات ما تموم نمیشه چیزی حل نمیشه 

فقط باید بگذره،😓😔

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».#کیمیاگر ممنون ک به تاپیکم سر میزنی امیدوارم حال دلت خوب باشه و بهترینها سهم دلت عزیز جان💙
میگفت پدر و مادرت مریضن  اختلاف فرهنگی داریم  میگفت خونوادش راضی نیستن ولی امروز‌ با دو ...

نه من باشم فرصت نمیدم تاپیک قبلیتم خوندم گفتی دم دمای مراسم یهو زده زیر همه جیز

من محاله قبول کنم چون یبار تحقیر کرده اونم به این دلایل مسخره

امکان رفتن دوباره اش هست انگار دم دمیه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
میگفت پدر و مادرت مریضن  اختلاف فرهنگی داریم  میگفت خونوادش راضی نیستن ولی امروز‌ با دو ...

پس یه دروغگو تمام عیاره الکی خودتو بدبخت نکن یکی از مهمترین نشانه های یه دروغگو قسم خوردنه خیلی راحت قسم میخورن

مریضی پدرمادر تو چه ربطی به ازدواجتون داره؟نه قربون شکل ماهت..خونوادش راضی نباشن یه روز خوش نمیتونید داشته باشید..عاقل باش و منطقی فکر کن..چیزی که زیاده پسره

پس ولش کن فرصت نده اگه دلایلش این بوده و می‌دونی راست میگه باهات چجوری برخورد کرد آخرش چجور تموم شد؟اینا رو باید با خودت مرور کنی ...ببینی منطقیه به یه آدم اشتباه فرصت دوباره بدی ..

همون ک خانوادش راضی نباشن میشه عذاب و گرفتاری 

من خانوادش ناراضی بودن یه مشکلمون بود 

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».#کیمیاگر ممنون ک به تاپیکم سر میزنی امیدوارم حال دلت خوب باشه و بهترینها سهم دلت عزیز جان💙