2777
2789
عنوان

کودک ازاری 😭

1531 بازدید | 50 پست

بچه ها من روحیم خیلی حساسه و بیشتر سعی میکنم حوادث روزنامه هارو نخونم

اما از سال ۹۶ وقتی ازار جنسی اهورا ۲ساله داخل حمام و خوندم که بچه ۲ساله طاقت نیورد و زار میزد ناپدریش بر اثر ضربات سر به دیوار اون و کشت دیوونه میشم و شروع میکنم گریه کردن

و متاسفانه از ذهنم این موضوع پاک نمیشه هر وقت حموم میرم یادم می افته و گاهی ساعت ها سر این ماجرا گریه میکنم

قاتل شو اعدام کردن 

اما من قیافه اون بچه ملکه ذهنمه و روم تاثیر بینهایت منفی گذاشته چون خودم بچه کوچیک دارم نمیتونم کنار بیام مگه میشه یک ادم خوی حیوان داشته باشه و با بچه این کار و کنه

امشبم باز حموم رفتم و الان صورتم باز از اشک خیس با اینکه هیچ نسبتی با اون بچه ندارم ولی هزاران بار براش اشک ریختم تو این سالها

چیکار کنم فراموش کنم😭😭😭😭😭

مگه فیلمشودیدی؟

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاش داستان رو آنقدر کامل تعریف نمیکردی 

خیلیا هستن اینجا باردارن مشکل اعصاب دارن کلمه به کلمه حرفات مثل میخ میشه تو سرشون

خدایا چگونه تو را بخوانم درحالی که من، من هستم(با این همه گناه و معصیت)و چگونه از رحمت تو نا امید شوم درحالی که تو، تو هستی(با آن همه لطف و رحمت)پروردگارم سلامتی، عاقبت به خیری و خوشبختی را به من، خانواده ام و دوستانم و هرکسی که این متن رو میخونه عطا بفرما     

ببین به هر چی فکر کنی جذبت میشع . میخوای خدای نکرده زبونم لال بچه خودتم همینطور بشه ؟ به چیزای خوب فکر کن به اینهمه بچه که دارند با هم به خوبی و خوشی تو دنیا زندگی میکنند . اصلا فکر و خیال زمانی خوبه که از ما کاری بر بیاد وقتی که چیزی اتفاق افتاده و گذشته افسوس خوردن بیهوده که کاری درست نمیشه . به خوبی ها قشنگی ها فکر کن . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃