2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تکامل بعدی بعد مرگ هست...زندگی ابدی

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
یعنی روح تکامل پیداکنه رشد کنه 

بعت روحانی بعد مرگ این اتفاق میفته براش

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

تکامل بعد از مرگ وجود داره البته به سرعت تکامل دنیا نیست ولی میشه بایک فرزند صالح .ساخت یک خیریه .تربیت یک شاگرد خوب برای خودت باقیات صالحات بگزاری تا تکامل در اخرت هم داشته باشی وبالعکسش هم هست میتونی یک اثر شر ویک فرزند ناصالح از خودت بجا بگزاری وباعث سقوط اخرتی  بشه .

تکامل بعد از مرگ وجود داره البته به سرعت تکامل دنیا نیست ولی میشه بایک فرزند صالح .ساخت یک خیریه .تر ...

منظورم اینا نیست خود روح بعد ازمرگ تکامل پیدا کنه ،بدون این اعمال که گفتین

منظورم اینا نیست خود روح بعد ازمرگ تکامل پیدا کنه ،بدون این اعمال که گفتین

وسیله تکامل روح عمل خوب وثواب هست واگر این دنیا تکامل پیدا میکنیم دراصل روحمون رشد کرده .واین دراخرت هم ادامه داره وهر عمل خیری که به ما برسه باعث ارتقای روحی ما میشه .وگرنه در اخرت جسم دنیایی نداریم 

افرادی که به هر دلیلی مثلا خودکشی یا مرگ در جوانی به دلیل تصادف و.... نتونستند روحشون رو رشد بدن و به تکامل برسن، البته تکامل و رشد درجات مختلف داره، منظورم در حدی هست که خودشون می خواستند رشد کنند،آیا امکان رشد و تکامل بعد ازمرگ وجود داره؟