2777
2789
عنوان

کیا سندروم پای بی قرار دارن

651 بازدید | 47 پست

کیا سندروم پای بی قرار دارن؟؟ من تقریبا ۶ ماهه این مشکل رو دارم مخصوصا موقع خواب کف پاهام مور مور میشه یک حس بی قراری دارم توی پاهام که اصلا نمیتونم بخوابم بعضی وقتا دستامم همینطوری میشه کسی تجربشو داره؟ باردار هم نیستم چون شنیدم بعضیا توی بارداری دچارش میشن 

من دارو ضدافسردگی میخوردم بعد که قطعش کردم اینطوری شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شبتون بخیر

عزیزم‌من از بچگی دارم این مشکل رو

مامانم میگه وقتی شیر میخوردی تا شروع میکردی تکون دادن پات، میفهمیدم داری میخوابی

هنوزم موقه خواب پاهام گز گز میکنه و باید یکم تکون بدم تا خوابم‌ببره

هیچ وقت دنبال درمانش نبودم، اما میدونم که وقتی استرس دارم ، در حالت عادی هم خیلی بیشتر از بقیه افراد تکون میدم پاهامو

قطع دارو بصورت خودسرانه عوارض داره ولی یه ویتامین هست کم باشه اینجوری میشه

اره ولی من شنیدم دارو های ضدافسردگی خودش هم باعث سندروم پای بی قرار میشه 

باید برم دکتر خسته شدم دیگه

من چندین ساله اینجوریم باید پامو تکون بدم تا خوابم ببره

خیلی بده من نمیتونم باید حتما قرص بخورم تا اروم شه بتونم بخوابم بعضی وقتا در طول روز هم اینطوری میشم 

منم اینجوریم رفتم دکتر مغزو اعصاب برام ازمایش نوشت گفت یا از کم خونی یا تیروئید پر کار 😭

اره از کم خونی منم شنیدم اما من ندارم کم خونی 

بیش فعالی داشتم‌گویا تو بچگی خیلی خفیف

منم اینجوریم رفتم دکتر مغزو اعصاب برام ازمایش نوشت گفت یا از کم خونی یا تیروئید پر کار 😭

منم باید برم دکتر چون مجبورم قرص بدون تجویز بخورم تا اروم شه بعد عوارض داره