2777
2789
عنوان

ماسک خونگی بلدی که تو ۴۰ روز پوستم رو خوشگل کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 38 پست
چیکار میکنه شفاف میکنه؟

شفاف و روشن میکنه

قبلش سفید اب و بگیر یکم تو دستت پودر کن بعد بمال به صورتت حالت اسکراب

همه پوستای مرده ات و که گرفتی این ماسکو بعدش بزار 

اصلا به جوشات دست نزن که لک نشه

بهد جوشتو بترکونی اون باکتریای توش پخ میشه همه جای صورتتو درگیر جوش میکنه اصلا نترکون

ان مع العسر یسرا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماسک خونگی احتمال حساسیتش بالاست

صبح و شب روتین پوستی با محصولات مناسب پوستت باید بری

حداقل شوینده و مرطوب کننده ابرسان و ضدافتاب رو بزن

اگه پوستت چربه شوینده های سیمپل یا زیاجا یا داروخانه ای اگه میخوای نو اکنه یا لایسل

مرطوب کننده ابرسان دکتر سی تونا فارماسی که روغن درخت چای هم داره

ضدافتاب هم ساین اسکین یا پریم که حاوی ویتامین سی هم هست

هفته ای دومرتبه هم کرم aha بزنی عالیه

شوینده و ابرسان رو ک خارجین سایت مرینوس شاپ داره زیر ۲۰۰ تومن هستش

ضدافتاب هم داروخانه دارتش

خدایا شکرت❤️

دختر ، بیا هم پاکسازی رو شروع کن تا کل بدنت شفاف و روشن شن، می تونی از مشاورین طب سنتی کمک بگیری من خودم جوش میزد بدنم صورتم‌داشت لک میزد و تیره میشد تا به خاطر کبدم هست دوره پاکسازی بدن رو که شروع کردم صورتم مثل ماه شد سموم یدنمم دفع شد و حتی جای جوش هامم رفت.

برید توپیج این خانم و یا به شماره تلفنش پیام بده راهنماییت می‌کنه مشاوره های اولیش رایگانه خودش هم براتون دارو گیاهی می‌فرسته عالیه.

09360411749

@salamati_ba_rahimizade

سدر ی کوچولو سوزشش طبیعیه؟

نمیدونم عزیزم.من هر موقع زدم مشکلی نبود.ولی یبار برای دوستم زدم حساسیت داشت کهیر زد،البته قبلش رو دستش تست نکردیم🤦🏻‍♀️یادمون رفت

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️

ماسکای خونگی یه چیز خیلی خفیفه اصل کار اینه که تغذیه خوبی داشته باشی خواب خوبی داشته باشی

استرس نداشته باشی و هورمونات منظم باشن

این عوامل بیرونی سی درصد تاثیر داره

حتما شچینده مخصوص پوستتم استفاده کن روزی دوباره 

ان مع العسر یسرا
دیشب یه خانمی تو همین نی نی سایت می‌گفت خاک رس سفید هر روز تا یه ماه استفاده کنید عالیه نمی‌دونم دیگ ...

نه عزیزمممممممممممم اصلا توصیه نمیکنممممم ماسک خاک رس ماهی یا دو هفته یه بار اونم به پوستای حساس نمیسازه 

کاربر قدیمی ام هرکاری کردم اکانتم باز نشد به دیده تحقیر یه کاربر جدید نگام نکنید ://

صورتت اگه چربه یادمه قدیم صابون ان جی استفاده میکردم درجا صورتم روشن میکرد. لایه بردارم استفاده کنی خوبه ، فقط پاییز و زمستون میتونی استفاده کنی. لعاب برنجم زیاد تعریفشو شنیدم اما خودم تا ب حال استفاده نکردم. اگه لک های جوشتم جدیده پماد زینک اکساید عالیه، ضدآفتابم فراموش نکن.