2777
2789

هیچی نمی‌دونم بهمن هم سرده چی بخرم لباس تا اردیبهشت خرداد که هوا سرد و خنک . همین ۴ ماه اول نمی‌دونم چی بخرم مخصوصا واسه بیمارستان که ذل سرماست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این سرهمی ها ک داخلش پشمه 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

برای منم دی ماه به دنیا میاد چند روز پیش رفتم خرید لباس سایز صفر اصلا ضخیم نبود منم که نمیخام از خونه برم بیرون زیاد همون لباس معمولی خریدم دو دست سایز صفر خزیدم یه دست هم ست بیمارستانی خریدم با پتو پیچ خب پتوام میخام ببرم بیمارستان با دوتا جوراب و مایبیبی و شیشه شیرو پستونک خریدم براش چندتام شلوار از سایز صفر تا چهار خریدم براش چون بیشتر شلوار لازم میشه 

💬 ࡃࡋߊ‌ܦ߳ܩࡅ࠭ܥ‌ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࡛ܨ ࡃࡋߊ‌ܦ߳ܭ݇ܨ ܣߊ :)☃️🌬❄

لباس سایز صفر زیاد نخر چون نهایت یه ماه تنش میشه بعدش دیگه باید سایز بزرگتر بخری خوده فروشنده ام بمن گفت سایز صفر زیاد نبر من کلا سه دست براش برداشتم 

لباسای سه تیکه زیاد بگیر ،منم دخترم بهمن بدنیا اومده بود،اینا که بادی و شلوار و مانتو هستن...

بهمن تا اردبیهشت هم نی نی خیلی کوچولوئه و ضعیفه 

تمام تلاشت رو بکن زیاد نبری بیرون

منم دخترم بهمن بدنیا اومد.

زیردکمه دار آستین کوتاه همراه لباس آستین بلند. چهارتا زیر دکمه دار لازم داری چون اوایل خیلی استفاده میکنی. واسه بیمارستان لباسهای زیر خیلی خوب استفاده نکن چون همه شون خونی و کثیف میشه و متاسفانه پاک نمیشه. 

البته تا نافش میافته فقط آستین کوتاه بجای زیر دکمه دار تنش کن وگرنه بچه اذیت میشه. شلوار نخی چهارتا فعلا بگیر شاید بعدا باز لازمت بشه اونوقت میخری چون خیلی زود زود خیس میشه. دختر من دستش همش سرد بود من دسکش دستش میکردم. جوراب هم حتما حتما واسه بچه مهمه مخصوصا تو زمستون. کلاه لازمه دوتا بسه. الان زیاد براش نگیر چون بچه خیلی زود زود بزرگ میشه. دختر من سرهمی دوست نداشت من بیشتر زیردکمه دار و آستین بلند تنش میکردم.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

براش جوراب بخر ست بیمارستانی ام زیاد لازم نمیشه فقط یدست ست بیمارستانی بخر براش من ست بیمارستانی ک خریدم ۵ تیکه برداشتم زیاد برنداشتم دویست تومن بود قیمتش لباسای سایز صفر دیگه ام هستن با پیرهن و کلاهو شلوار ۶۵ تومن بود اونا بنظرم بهتره سایز بزرگترشونم هست

چند دست خریدی  به نظرت لباس صفر چند دست بخرم

من ی دست ۷ تیکه خریدم برای بیمارستان

ی دست ۲۲تیکه برای خونه..تا بیاد ببینم چی لازم‌میشه‌

همه میگن خیلی سایز ریز نخور چون بچه هر هفته رشد میکنه لباسا می‌مونه..تازه ممکنه بدنیا بیاد ببینی دوصفر بهش میخوره😄بنظرم خیلی زیاد سایز کوچیک نگیر..فوقش بدنیا بیاد چیزی لازم باشه میخری