من هر جایی که میرم ، از محل کار گرفته تا دانشگاه تا فامیل همه دخترها و زن ها از زیباییم تعریف می کنند یعنی یه جوری که معروفم به خوشگل بودن ، اما به نظر هیچ مردی خوشگل نبودم و نیستم ، هیچ مردی عاشقم نشد ، سنتی ازدواج کردم ، به نظر شوهرمم زیبا نیستم ، حتی از نظر بابامم زشتم 😂 واقعا چرا؟
میشه دعا کنین من تا ده شهریور به آرزوم برسم ، دعای شما باعث شد من به دو تا آرزوی بزرگم برسم و حالا
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
تو یه زشته خوشگلی😂 اگ خوشگل نبودی شوهرت انتخابت نمیکرد.معیار زیبایی هر کسی متفاوته
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشدجوانهشد🌱💚مهربونممیشه برای قبول شدنم تو کنکور یدونه صلوات بفرستی؟🦋💙اگر خدا بخواد روانشناس آینده هستم👩🎓❤خدایا تنها امیدم توییییییییییی🌻💛