2777
2789
عنوان

من آخرش نفهمیدم خوشگلم یا زشت ؟

6502 بازدید | 158 پست

من هر جایی که میرم ، از محل کار گرفته تا دانشگاه تا فامیل  همه دخترها و زن ها از زیباییم تعریف می کنند یعنی یه جوری که معروفم به خوشگل بودن ، اما به نظر هیچ مردی خوشگل نبودم و نیستم ، هیچ مردی عاشقم نشد ، سنتی ازدواج کردم ، به نظر شوهرمم زیبا نیستم ، حتی از نظر بابامم زشتم 😂 واقعا چرا؟

میشه دعا کنین من تا ده شهریور به آرزوم برسم ، دعای شما باعث شد من به دو تا آرزوی بزرگم برسم و حالا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا سلیقه ها فرق داره

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

تو یه زشته خوشگلی😂 اگ خوشگل نبودی شوهرت انتخابت نمیکرد.معیار زیبایی هر کسی متفاوته

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
مهم اینه خودتو چی میدونی ن بقیه

متاسفانه اعتماد به نفسم پایینه و هر وقت به این فکر می کنم که هیچ وقت کسی عاشقم نشد و شوهرم هم هیچ وقت بهم نگفته زیبا، خیلی افسرده میشم .

میشه دعا کنین من تا ده شهریور به آرزوم برسم ، دعای شما باعث شد من به دو تا آرزوی بزرگم برسم و حالا 

چون تعریف زیبایی از نظر مرد ها فرق داره

هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشدجوانه شد🌱💚 مهربونممیشه برای قبول شدنم تو کنکور یدونه صلوات بفرستی؟🦋💙اگر خدا بخواد روانشناس آینده هستم👩‍🎓خدایا تنها امیدم توییییییییییی🌻💛