دخترم بشدت سرشو میخارید چکش کروم چیزی نبود آخه بدنش هم میخارید دستش وپاش هم میخارید بردمش دکتر گفت حشره گزیدش آخه قبلش دارو هم میخورد فک کردم بخاطر حساسیت دارویی باشه الان داروشو قطع کردم دیگه دست وپاش نمیخاره ولی سرش همچنان خارش داره وشپش گرفته من تجربه شپش تا الان ندارم لطفا کمک کنید الان دقیق نمیدونم الان اینایی که تو سرشن شپشن یا یه حشره دیگه دیشب بردمش حمام نرم کننده وشونه فلزی شونه کردم موهاشو سرکه هم میخاستم بزنم نزاشت گفت سرم میسوزه اما امروز هنوزم سرش میخاره وشپش هنوز هم هس شوهرم میخاست شامپو بخره ولی داروخونه دوتا معرفی کرده بود یکی ۱۹ تومن یکی ۹۰ تومن ولی چون تجربه نداشتم گفتم اینجا بپرسم بعد بخرم چه مارک شامپویی بخرم راستی داروخونه محلول هم داشت سس هم خریدم میخام بزارم سرش .سرکه رو چطوری استفاده کنم سرکه سیب باشه یا فرقی نمکنه اینکه میکنن با سرکه بشور یعنی ثل آب بیزم سرش کافیه اسپری کنم بمونه لطفا هرکی اطلاعاتی داره به من بگه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر روزحمامش کن پارچه سفید پهن کن بزار روش بشینه موهاشو شونه کنه کن میریزه رو پارچه بکششون.بعد با سشوار داغ بگیر میسوزن.اتو مو بکش موهاشو.من تجربه شامپو اینا رو ندارم نمیدونم ولی این روش خوبه کم کم دیگه میبینی تموم شدن نیستن.احتمالا تو سر خودتونمکاومده باشن
https://www.ninisite.com/discussion/topic/9621670/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b2%d9%86%d8%af%da%af%db%8c?postId=257799985 داستان زندگی منه دوست داشتی بخون
دختر سرکه ضرر داره فقط یکم بریز داخل ظرف یکبار مصرف شونه مخصوص شپش رو فرو کن داخل سرکه بعد توو حموم خوب شونه بزن. آره سس رو یکم با سرکه رقیق کن بزار دو ساعت رو موهاش بمونه بعد ببرش حموم خوب شونه کن بعد بشورش.