یکی از آشناهامون گیر داده شمارمو از کجا گیر اورده نمیدونم ولی پاپیج شده هرچی محل نمیدم ول نمبکنه میترسم خانوادم بفهمن شر شه برام اون شمارشو بلاک کردم با یه خط دیگه مزاحم شد
من خطم جدیده ب کسی هم ندادم دیروز دوتاشماره ناشناس زنگ زد جواب ک ندادم کنجکاوی هم نکردم شوهرمم همینطوره جواب هیچ غریبه ای رو نمیده حتی اگ چندبارزنگش بزنن میگه اشناباشه پیام میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانم میگه کلا جواب نده بلاک نکن گوشیتو هم خاموش نکن بزار ایقد پیام بده تا خودش پشیمون شه اما با گوشیم کار دارم هی میام یه پیام ازش میبینم حالم بد میشه
بلاک کنم شر میشه هم فامیله هم همسایه مرده ولی مثل خاله زنک ها میمونه از هرکی خوشش بیاد خوبشو میگه هر کی ام نه بدشو میگه چندتاچیز هم روش نمیخوام باهام لج بیفته تو فامیل نکنم هم ول کن نیست چون مدام داره پیام میده
چه بی بند و بار فک کردم مجرده به مامانت بگو بتوپه بهش
مامانم میگه بی محل کن تا خسته شه راهی نداری بره بتوپه بهش میره حرف میزنه پشتم در و همسایه ماهم خیلی فضولن و ادمای خیلی مزخرفین مطمئنم به گوششون میرسونه اینا از خدابیخبرن پشتم حرف درمیارن