2777
2789
عنوان

به دادم برسین دیگه دارم دیوونه میشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 30 پست
چرت و پرت میگه میگه خیلی خودتو و خانوادتو دویت دارم بشین فلان کن بیسار کن ینی همین بابامه میخواد راه ...

خودتو چرا زجرمیدی هرکی مزاحم شد نقطه ک سهله ویس هم فرستاد تو فقط بلاک کن ب تو چه که شما؟؟ از نظرپسرها همین شما گفتن یعنی چراغ سبز

یا رب نظر توبر نگردد

من خطم جدیده ب کسی هم ندادم دیروز دوتاشماره ناشناس زنگ زد جواب ک ندادم کنجکاوی هم نکردم شوهرمم همینطوره جواب هیچ غریبه ای رو نمیده حتی اگ چندبارزنگش بزنن میگه اشناباشه پیام میده

یا رب نظر توبر نگردد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو چرا زجرمیدی هرکی مزاحم شد نقطه ک سهله ویس هم فرستاد تو فقط بلاک کن ب تو چه که شما؟؟ از نظرپسره ...

پسر کجا بود پیرمرده سنش از بابام بیشتره چه میدونستم نیتشو

دود از کنده بلندمیشه عزیزم بلاک کن ازهر هزارخطی ک زنگ و پیام داد بلاک کن

میترسم بلاک کنم ادم کثیفیه و بی رحم راحت پشت بقیه حرف میزنه میترسم الکی الکی هیچ کاری نکردم ابرومو تو فامیل ببره ازش بر میاد

من خطم جدیده ب کسی هم ندادم دیروز دوتاشماره ناشناس زنگ زد جواب ک ندادم کنجکاوی هم نکردم شوهرمم همینط ...

خو پیام داد گفت کیم اون خطو بلاک کردم صب با یه خط دیگه پیام داد گفت کیم شماره باباتو میخوام

بلاک کردن بهترین راهه

مامانم میگه کلا جواب نده بلاک نکن گوشیتو هم خاموش نکن بزار ایقد پیام بده تا خودش پشیمون شه اما با گوشیم کار دارم هی میام یه پیام ازش میبینم حالم بد میشه

بلاک نکنی بدتره بلاک کن

بلاک کنم  شر میشه هم فامیله هم همسایه مرده ولی مثل خاله زنک ها میمونه از هرکی خوشش بیاد خوبشو میگه هر کی ام نه بدشو میگه چندتاچیز هم روش نمیخوام باهام لج بیفته تو فامیل نکنم هم ول کن نیست چون مدام داره پیام میده  

چه بی بند و بار فک کردم مجرده به مامانت بگو بتوپه بهش

مامانم میگه بی محل کن تا خسته شه  راهی نداری بره بتوپه بهش  میره حرف میزنه پشتم در و همسایه ماهم خیلی فضولن و ادمای خیلی مزخرفین مطمئنم به گوششون میرسونه اینا از خدابیخبرن پشتم حرف درمیارن