2777
2789

یکی از آشناهامون گیر داده شمارمو از کجا گیر اورده نمیدونم ولی پاپیج شده هرچی محل نمیدم ول نمبکنه میترسم خانوادم بفهمن شر شه برام اون شمارشو بلاک کردم با یه خط دیگه مزاحم شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پیش با یه خط ناشناس پیام داد محل ندادم نصف شب نقطه میفرسته کثافت صبش زنگ زدم ببینم کیه پیام ...

چرت و پرت میگه میگه خیلی خودتو و خانوادتو دویت دارم بشین فلان کن بیسار کن ینی همین بابامه میخواد راهنماییم کنه مثلا ولی خب میدونم برا این نیست

کاری نداره عزیزم باهرشماره ای ک زنگ زد یاپیام داد بدون هیچ حرفی بلاکش کن  بلاخره خسته میشه&nbs ...

اخه پرووهه به مامانم گفتم  خودش داشت میشنیدخانوادم بفهمن پدرم مخصوصا دعوا راه ميندازمن

مثلا به بهونه ابنکه شماره بابامو میخواد نداره پاک شده منم فرستاده براش پبام داده بود برا شماره نمیدونستم میخواد زنگ بزنه حرف بزنه دیدم بعدش زنگید به بهونه راهنمایی و احوال پرسی  و گفت بابات جواب نداده خونه نیست گفتم نه رفته سر کار بقیه هم رفتن مدرسه و من و مامانمیم

متاهله من سن بچشم 

خاک برسرش اصلا نباید باهاش حرف میزدی.نمیتونی به بابات بگی یکی زنگ میزنه مزاحمه بعد گوشی رو بدی بهش وقتی زنگ زد؟؟دوبار اینکارو بکنی دیگه زنگ نمیزنه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اگه اشناس به مامانت بگو خودش جوابشوبده بترسونتش دیگ مزاحم نشه

دست بردار نیست گفت میخوام برات شارژ بفرستم پول شارژ هرچی خواستی به خودم بگو تعارف نکن گفتم نه ممنون الان همن نیم سالت پیش خود به خود شارژ فرستاده