ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3338 عنوان میشه بیاین خانوما 62 بازدید | 15 پست سلام امروز جلو آینه داشتم صورتمو میدیدم دیدم زیر چونه ام چندا موی زخیم در اومده .مثل ریش🥺بنظرتون دلیلش چیه آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا 1401/08/18 | 13:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرنابادی عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 2105 هورمون ات زیاده چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3338 هورمون چیکار کنم؟ آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3338 هورمون بدنت بهم ریخته. باید برم دکترزنان؟ آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3338 هورمون ات زیاده ا ینی چی برم دکتر؟ آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3338 اره مشکل مهمیه؟ آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
diiana عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 2093 ا ینی چی برم دکتر؟ اره برات ازمایش مینویسه دارو مصرف میکنیتاحالا مشکل کیست و تنبلی نداشتی ؟ من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3338 اره برات ازمایش مینویسه دارو مصرف میکنی تاحالا مشکل کیست و تنبلی نداشتی ؟ تنبلی ن ولی حدود شیش سال پیش ی کیست خیلی کوچیک داشتم آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
diiana عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 2093 تنبلی ن ولی حدود شیش سال پیش ی کیست خیلی کوچیک داشتم احتمالا همون هورمون تستوسترون بالا باشه ولی حتما پیش دکتر غدد یا زنان برو من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3338 احتمالا همون هورمون تستوسترون بالا باشه ولی حتما پیش دکتر غدد یا زنان برو اره باشه خیلی ممنون از لطفتون آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
diiana عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 2093 اره باشه خیلی ممنون از لطفتون قربونت عزیزم نگران نشو 😅♥️ من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3338 قربونت عزیزم نگران نشو 😅♥️ ن بابا ی لحظه ترسیدم نکنه قراره کلی ریش دربیارم😂البته الان از هزینه های بالای دکترمو آزمایشم ترسیدم😑😑😑 آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا