2777
2789
عنوان

وای بچه ام حواسم نبود بعد... 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 38 پست

یاد امضا یکی از کاربرا افتادم 😅😅😅😅😅

چیزی نمیشه 5هفته هنوز قلبم نداره استرسش بدتره 

چند سالته گلم

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۹ ماهگی میدوییدم و کوهنوردی میکردم. نگران نباش

فقط دیگه نکن و سنگین اصلا بلند نکن

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
خخخخخ نه گلم بچه الان به نقطه ریزه چسبیده به رحمت دهانه رحم بستست من زن عشایر مریضم بود از او ...

من خودمم تو ۵ ماهگی رفتم پیاده روی توی کوه😑

از اول بارداری تا ۸ماهگی هم دانشگاه میرفتم کلی پیاده وکلی پله بالا میرفتم کلاسامون طبقه سوم بود😅

اینارو میشنوم خنده ام میگیره😁

من خودمم تو ۵ ماهگی رفتم پیاده روی توی کوه😑 از اول بارداری تا ۸ماهگی هم دانشگاه میرفتم کلی پیاده و ...

منم دانشگاه میرفتم پله زیاد اصلا یه وضعی

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    

نگران نباش الکی نیست ک.من توبارداریم کمددخترموجابجاکردم موکت شستم مدام سرپام تمیزکاری دخترمومیبرم کلاس ومیارمش خونم طبقه چهارم بدون آسانسوربرام پیاده روی ام میشه منم مث شماباردارم ۲۵هفته ام

من خودمم تو ۵ ماهگی رفتم پیاده روی توی کوه😑 از اول بارداری تا ۸ماهگی هم دانشگاه میرفتم کلی پیاده و ...

سنشون کمه نمیدونن احسنت بشما 

تو بارداری باید فعال بود اضافه وزن نشد 

تو اروپا زنا میرن ورزش مدام ایران متاسفانه …

>*