2777
2789
عنوان

چهره نچرال بدون هیچ عملی یا عملی

1561 بازدید | 11 پست

چند ساله که چندوقت یه بار میرم تو فکر عمل بینی، دماغم معمولیه خیلی بزرگ نیست یا اشکال بدی نداره، چهرمو دوست دارم ولی فکر میکنم با عمل بینی بی نقص تر بشه خوشگلتر بشم. ( الانم خیلیا منصرفم میکنن میگن خوبی)

تنها دلیلش اینه که از یه طرف دوست دارم نچرال بمونم کلا و بگن نچرال خوبه قیافش و از طرفی بدم نمیاد عمل کنم.

شما چهره با عمل خوشگل ببینید میگین خوشگله ولی عملیه؟😅 یا میگین خوشگله مهم نیست عمل داره یا نه…

نظر بدین بهم لطفا دوستان قشنگم🥲♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرم اینه ک عمل باید برای رفع عیوب و نواقص انجام بشه نه برای زیبایی بیشتر

دماغت خوبه یهو عمل کنی بدتر شه چی

الان دماغ تو طبیعیه هرچی باشه کار خداست.اما عمل کنی میشه کار دست. هیچوقت به پای طبیعی نمیرسه 

خودم عملیم ،چی باید بگم😐😂 ولی طبیعی واقعا بهتره مثلا یکی که ابروی خودش پر و کشیده اس خوشگله یا میکرو و هاشور????? 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
نظرم اینه ک عمل باید برای رفع عیوب و نواقص انجام بشه نه برای زیبایی بیشتر دماغت خوبه یهو عمل کنی بد ...

اره منم همین نظرو دارم طبیعی بهتره شاید اصلا عمل کردی بد بشه به دکترها نمیشه اعتماد کرد

اره منم همین نظرو دارم طبیعی بهتره شاید اصلا عمل کردی بد بشه به دکترها نمیشه اعتماد کرد

حتی خوب هم بشه

میگن دماغش عمل کرده قشنگ شده

اما طبیعی قشنگ باشه یه چیز دیگست

مراقبتای بعد از عملم واقعا سخته ارزششو نداره برا کسی ک مشکلی نداره بینیش

من طبیعی دوست دارم و خودمم هیچ عملی ندارم. اما دخترم بینیش برده به عمه هاش و اونام عمل کردن دوتاشون چون خیلی بد بود. حتما ۱۸ سالش بشه عملش میکنم . در کل نطرم اینه اگه عیبی هست که توی زندگیت اثر بذاره عمل خوبه در غیر اینصورت نه چون همه شبیهه هم شدن