2777
2789
عنوان

پریود نشدم اما باردار نیستم

98 بازدید | 5 پست

سلام وقت بخیر من هر ماه ۳۰پریود میشدیم این ماه چون ماه اول اقدامم بود ۱۴روز نشدم رفتم امپول زدم الان یک هفته اس هنوز نشدم و این که دکتر نوشته سونو رنگی اما بعضی ها میگن اگر تا سه ماه نشدی باید بری و این که کسی بوده مشکل منو داشته باشه چند وقت بعد زدن امپول باید پری بشم و چی بخورم سریع پری بشم تو رو خدا کسی چیزی میدونه بگه و برای اقدام بارداری باید چیکار کرد؟؟

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میدونی باردار نیستی ؟ یه تست بی بی بزن یا برو ازمایش عکس رنگیم الان خیلی زوده 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
از کجا میدونی باردار نیستی ؟ یه تست بی بی بزن یا برو ازمایش عکس رنگیم الان خیلی زوده 

دوبار آزمایش خون دادم منفی بود

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲