2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از دختر باکره تست hpv میگرن..

الان این چیه خطرناکه چیکار میکنه براس من خیلی نگرانم اصلا معلوم نیست از کجا گرفت😔

دکتر براش سوزوند داخل رحمشو بعد این نمونه ک بر

خوشا به بخت بلندم که کنارم تویی💘A@S
اگه صایعات خارجی داشته باشه ممکنه از ضایعات نمونه برداری کنن  ولی پاپ اسمیر خب نمیشه

نه ضایعات خارجی مثل زگیل و اینا ندارم..رفتم متخصص گفت زگیل یا تبخال نداری..ولی بازم واژنم گاهی اوقات خارش داره

❤همیشه عشق باشد همیشه برکت❤
اگه صایعات خارجی داشته باشه ممکنه از ضایعات نمونه برداری کنن  ولی پاپ اسمیر خب نمیشه

سلام دوست عزیز 

من تقریبا یه سالی هست که دوره قائدگیم کم شده 

یعنی زمان دقیق و‌موئد خودم پریود میشم 

فقط زمانش دو روزه که اون دو روز خیلی خونریزی دارم 

به نظر شما طبیعیه 

29سالمه و سابقه عمل جراحی دارم 

اوایل میگفتن شاید بخاطر بیهوشی و عمل بوده 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 
نه میگم زگیل رو تشخیص دادن و حالا باید نوعش مشخص بشه  فعلا ک اینجا چیز بدی ننوشته

ببحشیدا من اطلاعاتم کمه راجب این موضوع اران باید چیکار کنه خیلی نگرانشم 😔

سلام دوست عزیز  من تقریبا یه سالی هست که دوره قائدگیم کم شده  یعنی زمان دقیق و‌موئد خودم ...

عزیزم فیبرم یا میوم نداری 

اخه مامانم فیبروم و میوم داشتم دوره قاعدگی خیلی خونریزی داشتن