کسی اینجا شوهرش تعمیر کار یخچال هست ..آخه فریزر خیلی دیر مواد داخلشو منجمد میکنه یعنی یهفته طول میکشه..زنگ زدم تعمیر کار گفته میزارمت تو نوبت تا ببینم کی وقت میشه بیام .الآنم صدا میده تنظیمات مانیتور روی درش .فریزر 3..بالایی 9
خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️ واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
همونجا ک پیام میدی بالاش سمت راست اولی استیکره دومی برا عکسه اونو بزن بذارش
خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️ واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
والا مال من اینشکلی شد گاز موتورش خالی شده بود اومدن چندبار گاز کردن و دوباره خراب شد اخرش لوله های پشتش نشتی داد و کلا موتورش سوخت و ی یخچال نو خریدم
ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....