2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه یخچالم

1144 بازدید | 30 پست

کسی اینجا شوهرش تعمیر کار یخچال هست ..آخه فریزر خیلی دیر مواد داخلشو منجمد می‌کنه یعنی یهفته طول می‌کشه..زنگ زدم تعمیر کار گفته میزارمت تو نوبت تا ببینم کی وقت میشه بیام .الآنم صدا میده تنظیمات مانیتور روی درش .فریزر 3..بالایی 9

یخچال بابام اینا اینجوریه تعمیر کار گفت هر موقع اینجور شد یکی دو ساعت  از برق بکشین خوب میشه

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشتی داره عزیزم پشت یخچالو اگه میتونی پایینشو وا کن پشتش کنار موتور اون پایین یه چیزی مثله سوپاپ هست که واصله بین موتور و اون لوله مشکیاس ببین اون رسوب نبستع ؟ اگه تمیز بود و رسوب نداشت یعنی سوپاپ نشتی ندارع واشکال از اون لوله های مشکیه 

یخچال بابام اینا اینجوریه تعمیر کار گفت هر موقع اینجور شد یکی دو ساعت  از برق بکشین خوب میشه

این کارم کردم بخدا دوساعت که چیزی نیست دوسه روز از برق کشیدم یه چندروز خوبه دوباره همونه