2777
2789

همسرم از همه لحاظ خوبه تحصیلات داره مهربونه عالیه کلا ولیییی موقع حرف زدن داخل جمع احساس میکنم مغزش خاموش میشه فقط دهنش بازه و داره حرف میزنه . یه خاطره رو هزاااار بار تعریف میکنه که من خجالت میکشم از خونواده م . در مورد چیزای عحیب مث گنج و میوه های استوایی و هزار تا چیز نا مربوط حرف میزنه . هزار بار بهش گفتم تو هر جمعی چجوری حرف بزن یا این ایده هاتو به خودم فقط بگو ولی فایده نداره . مثلا تو جمعس که هزار بار گفتم اینا خیلی خشکه مقدسن حواستو جمع کن در مورد این ک ماهواره میخوام بخرم حرف میزنه. کلا هرچی تو ذهنش میادو میگه همون موقع و حرفاش نا مربوطه . تذکرم فایده نداشته چیکار کنم چجوری متوجه ش کنم ؟ 

ای بابا هر کی یجاش میلنگه 🤕

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا زیادی حالیشونع بخاطر همون قاطی میکنن از ی جا ب بعد

ما ی استاد داریم اینطوریه

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

میخواست متوجه شه تا الان میشد خودتو خسته نکن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

هدفش جلب توجه و احتمالا پر حرفه، بعضیا دوست دارن بگن ما همیچی دونیم به نظرمبهش، بگو مثلا اونا معلوماتشون کمه هر چقدر تو ازاین حرفای بزنی سر در نمیارن و.. 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده