همسرم از همه لحاظ خوبه تحصیلات داره مهربونه عالیه کلا ولیییی موقع حرف زدن داخل جمع احساس میکنم مغزش خاموش میشه فقط دهنش بازه و داره حرف میزنه . یه خاطره رو هزاااار بار تعریف میکنه که من خجالت میکشم از خونواده م . در مورد چیزای عحیب مث گنج و میوه های استوایی و هزار تا چیز نا مربوط حرف میزنه . هزار بار بهش گفتم تو هر جمعی چجوری حرف بزن یا این ایده هاتو به خودم فقط بگو ولی فایده نداره . مثلا تو جمعس که هزار بار گفتم اینا خیلی خشکه مقدسن حواستو جمع کن در مورد این ک ماهواره میخوام بخرم حرف میزنه. کلا هرچی تو ذهنش میادو میگه همون موقع و حرفاش نا مربوطه . تذکرم فایده نداشته چیکار کنم چجوری متوجه ش کنم ؟
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا زیادی حالیشونع بخاطر همون قاطی میکنن از ی جا ب بعد
ما ی استاد داریم اینطوریه
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
هدفش جلب توجه و احتمالا پر حرفه، بعضیا دوست دارن بگن ما همیچی دونیم به نظرمبهش، بگو مثلا اونا معلوماتشون کمه هر چقدر تو ازاین حرفای بزنی سر در نمیارن و..