2777
2789

پسرمن خیلی شیطونه حواس پرته کلاس ششمه 

کلاس اول یادوم که بود به تشخیص دکترقرص رسپیریدون دادیم بهش اماباباش گفت خیلی خوابالو شده بعدچندماه دوباره زیرنطرپزشک قطعش کردیم اما امروز معلمش گفت این بچه بیش فعاله باید داروبخوره 

حااالم داغونه فکر آینده اش منو نابودکرده 

اتفاقا بچهای فامیلای ماهم پیش فعال هستن ولی دارو مصرف نمیکنن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمش گفت !!!!مگه دکتره ببر پیش دکتر

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
اتفاقا بچهای فامیلای ماهم پیش فعال هستن ولی دارو مصرف نمیکنن

اخه  اصلا درس متوجه نمیشه هیچی نمیخونه دوساعت ریاضی کارکردم باهاش دودیقه بعد یادش میره چی گفتم بهش 

ببر اول مغز و اعصاب ، همه چی اوکی بود ببر روانپزشک ببین چی میگن. من شنیدم اگر دارو بخورن درس رو بهت ...

منم همینومیگم میترسم بعدا پشیمون بشم اخه معلمش گفت اگه دارونخوره بزرگ که بشه رفتارای پرخطر میکنه 

حتما زیر نظر روانپزشک پسرگلتون باشن ودارو مصرف کنند قطع کردن دارو زیر نظر پزشک اشتباه محض هست

شوهرمن فکرمیکنه علامه دهرِ   جز حرف خودش کسیرو قبول نداره حتی دکتر هرچی بهش میگم میگه نه داروکلی عوارض داره میگم خب منفعتش بیشتر ازضررشه 

اخه  اصلا درس متوجه نمیشه هیچی نمیخونه دوساعت ریاضی کارکردم باهاش دودیقه بعد یادش میره چی گفتم ...

چیزای مقوی میخوره  مثل شیر خرما گردو کشمش اینا و..... 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
معلمش گفت !!!!مگه دکتره ببر پیش دکتر

اره گفت من بچه های این طوری رو ارجاع میدم مشاور بعدم روانپزشک که اگه تیازباشه داروبگیرن راستم میگه من پسرمومیشناسم میدونم پدر همه رو درمیاره تومدرسه توکلاس زبان توخونه 

حتما دارو بدین.من هم پسرم پیش فعاله دارو ندادم درسش خیلی افت کرد.الان شروع کردم بهش میدم اصلا هیچ ضر ...

چندسالشه پسرتون؟ رسپیریدون میدین یاریتالین ؟ زیرنظرپزشک دیگه؟ 

حتما دارو بدین.من هم پسرم پیش فعاله دارو ندادم درسش خیلی افت کرد.الان شروع کردم بهش میدم اصلا هیچ ضر ...

ببخشید میشه یکم درمورد رفتارپسرتون بگین بهم

پسرمن کلا بیخیاله اصلا براش مهم نیس درس داره  خیلی آزارمیده بقیه رو  ..یه حرفی رو هزاران هزاربار بهش بگم انجام نده بازم همون کاروانجام میده بدون اینکه از عواقبش بترسه اصلا خجالت نمیکشه و حرف شنوی نداره باهاش دعواکنیم دودیقه خودشو به موش مردگی میزنه بعد دوباره همون آدم میشه دیگه خسته شدم فقط میگم  من بمیرم راحت شم نبینمش دیگه 

شوهرمن فکرمیکنه علامه دهرِ   جز حرف خودش کسیرو قبول نداره حتی دکتر هرچی بهش میگم میگه نه داروکل ...

منم تجربه پسر شما رو داشتم سر عمل آپاندیسم بدون نظر پزشک قطع کردم اضطرابم سرکنکور بیشتر شد اشتباه محض کردم