2777
2789

آیا نیاز به استاد داره یا میشه فهمیدش؟

فهمیدن مطالب ش پیش نیاز خاصی داره؟

از چه کتابی شروع بکنم به خوندن؟

از چه کسی میشه کمک بگیرم؟

بدجوری ذهنم درگیر فلسفه و عرفان اسلامی شده جدیدا

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه قسمتهایی از کتاب الهی نامه ش رو خوندم واقعا حسودی م شد بهشون ... چه جایگاه و مقامی رسیدن ... از نادونی خودم خسته شدم

کتابی ازش نخوندم،اما به معنای واقعی کلمه ایشون اشرف مخلوقات بودن.ندیدم کسی ایشون رو بشناسه و ازش حتی ی ذره بد بگه،با توجه به فضای این سالها و دید مردم نسبت به این افراد.

خدا رحمتش کنه،

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
کتابی ازش نخوندم،اما به معنای واقعی کلمه ایشون اشرف مخلوقات بودن.ندیدم کسی ایشون رو بشناسه و ازش حتی ...

من انقدر حسرت میخورم که چرا همچین دانشمندی در عصر من زندگی میکرده و من هیچ شاگردی ای نزفتم بکنم ...از خودم بدم میاد .... خیلییییی دانشمند بزرگی بودند

بله شاگردهاشون کتاب های خوبی از زبان علامه نوشتن میتونید اونا رو تهیه کنید که روان تره

میشه معرفی کنید چند تا کتاب؟

اصغر طاهرزاده رو میشناسید شما؟مثلا وتابای ایشون؟

کدومش نه؟

کلا متاسفم ک هیچ کتابی از ایشون نخوندم، هم عصر بودیم و هیــــچ 

حیف ک همچین انسانهایی توی روزگار ما نفس کشیدن و ما مشغول کارهای بیهوده بودیم و هیچ استفاده ای نکردیم

کتاب های ایشان، در حد فهم امثال ما نیست. بهتره کتاب های اخلاقی عرفانی ساده تری بخوانیم.

ار میشه به من چند کتابِ پایه معرفی کنید 

ممنون

کلا متاسفم ک هیچ کتابی از ایشون نخوندم، هم عصر بودیم و هیــــچ  حیف ک همچین انسانهایی توی روزگ ...

وااااااقعا این بزرگترین افسوس من هست ....