2777
2789
عنوان

شوهرم دوباره ازم شکایت میکنه اینابرام سوسابقه حساب میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 32 پست
ازش مدرک دارم ک بیرونم کرده

چه مدرکی؟؟

با یه وکیل صحبت کن سریعتر تا حق و حقوقت پایمال نشه

بنظر من شما یکم سادگی کردی هر دوبار

غم پنهون قاب خالی از عکسم،تو این دنیای وارونه،منم تنها که برعکسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این شکایت ها چرتن  وحقوقی حتی اگه محکوم هم شی سابقه نمیشه چون کیفری نیست شکایت کیفری سابقه می ...

دودلم برم شکایت کنم یان ..ولی تصمیم گرفتم اینکارو‌کنم تا اونم ادب بشه ...

نخیر اینطور نیست

دادگاه کیفری رای بده سو سابقه نمیشه ؟😐

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

دادگاه کیفری رای بده سو سابقه نمیشه ؟😐

حکم صادر بشه و محکوم بشه چرا اونم با شرایطی*

اما صرفا تشکیل دادگاه باعث سو سابقه نمیشه

*حالا شرایط چیه؟ یک سری از محکومیت ها باعث سو سابقه میشه مثل جرایم عمدی و ....

حتی اگر در حین گذراندن مجازات تبرئه بشه سوسابقه حذف میشه

برای موارد قابل گذشت و جبران هم سو سابقه درج نمیشه

حکم صادر بشه و محکوم بشه چرا اونم با شرایطی* اما صرفا تشکیل دادگاه باعث سو سابقه نمیشه *حالا ...

ببینید الان همسر سابق من از من شکایت کرد بابت دوبار ملاقات بچه که نتونستم ببرم و بچه مریض بود بعد من حتی نامه ی پزشک هم بردم که بچه مریض بوده ولی اون قاضی خدانشناس گفت باید نامه‌ی متخصص بیارید قبول نیست .دادگاه کیفری بود  و منو محکوم کرد به پرداخت ۲۰۰ هزار تومن در وجه دولت .منم اصلا اون ۲۰۰ هزار تومن رو ندادم و پیگیری هم انجام نشد اصلا .الان چی ؟ برای من سو سابقه میشه ؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

فکر نکنم

شما وکالت خوندین؟