2777
2789

یهو رفت یهو سرد شد  دلم گرفته 

همش دنبالم بود تابقول خودش قسمت شد اما یهو سرد شد،،. بی هیچ دلیلی😞چقد شانسم بده من 

چرا واقعا بعضیا اینقد خوشانسن و کاراشون راحته اما منه بدبخت تو هیچی شانس نداشتم و همش بدشانسیییی😞خسه‌م از همه چی دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی با یکی دیگ رل بزن 

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
این همونی بود ک میخاستم من سخت خوشم بیاد ازکسی بیا اینو مثلا خوشم اومد از شانس من

ربطی ب شانس ندار بفهمن دوسشون داری میرن ناراحت نباش هروق بیخیالش شدی فهمید خوشی بدون اون برمیگرده 

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
ربطی ب شانس ندار بفهمن دوسشون داری میرن ناراحت نباش هروق بیخیالش شدی فهمید خوشی بدون اون برمیگرده&nb ...

همش میگفت توم دوسم داری تروخدا؟!! خب گفتم اره دارم ک جوابتو میدم... اخه تازه اسنا شدیم اما چندین وقته دنبالم بوده 

همش میگفت توم دوسم داری تروخدا؟!! خب گفتم اره دارم ک جوابتو میدم... اخه تازه اسنا شدیم اما چندین وقت ...

چند سالتونه 

ببین اکثرا پسرا همینن یکی بهتر ببینن میرن 

اون چند سالشه؟ بنظرم یه کم نرمال نیست،چرا وقتی دوستت داره نیومد خاستگاری ،هدفش از ارتباط نصفه نیمه چ ...

دقیقااا بخدا منم برااینه گیج شدم... ولی چون از موقعیتش خوشم میاد برااینه منتظرش میمونم وگرنه ارزش نداره هرکس باشه