2777
2789

بچه ها یه پالتو که با دکمه بسته دور باسن یعنی بزرگترین جای باسن ۱۰۰ سانت باشه آیا مناسب سایز ۴۶ هست؟یه آنلاین شاپ الاغ برام اینو فرستاده منو دردسر انداخته و میخوام براش مرجوع کنم

تو نت زده این سایز ۳۸ الی ۴۰ محسوب میشه 

ولی فروشنده میگه به ۴۸ هم میخوره لابد تو راه آب رفته از بس وقیحه این آدم 

کاش ۵۸۰ تومن رو دور نمیریختم 

حالا معلوم نیست پولمو بده یا نه

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دور باسنم ۱۰۰ هست سایزم ۴۰ اشتباه کرده

جالبه که ۱۰۰ هم نیست دوساعت کمتره   

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
واقعا پول حلال تو این دوره زمونه کم میاد چه برسه طرف ناراضی باشه کاش پس بگیره دوباره بفرسته

همه پالتوهاشو زده فری تا ۴۶ و موقع اندازه دادن میگه دور باسن ۱۱۶ 

نگو فون پایین رو اندازه میزنه 

انگار باسن خودش روی زانوهاشه

به همسرم نگفتم گفتم یواشکی رفع و رجوع میکنم 

همه پالتوهاشو زده فری تا ۴۶ و موقع اندازه دادن میگه دور باسن ۱۱۶  نگو فون پایین رو اندازه میزن ...

سلام عزیزم ببخشید یه سوال پسر شما الان خوب صحبت میکنه؟ تو تایپیکای قبلیتون دیدم ، خواهش میکنم جواب بده پسر منم ۲ سال و ۲ ماهشه ولی فقط کلمه میگه و نامفهوم پشت تلفن یه یه چیزایی میگه 

خدایا شکرت 😍