2777
2789
اگه بتونی جای گزنه گیر بیاری دم کن بعد قرقره کن عفونت رو از بین میبره
و عزیز البته اسم انتی بیوتیک رو یادم نیست فکر کنم سفالکسین هست اگه درست گفته باشم
دوران بارداری میشه از یک نوع انتی بیوتیک استفاده کرد
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
عزیزدلم اگه پوست اناربذاری رو دندونت فوری دملشوبازمیکنه اگه پوست خشک انارنداری میتونی از دانه کتان یا همون بذرک زرد هم استفاده کنی زنجیبل وپونه هم آرومش میکنن
الهی! بفهمان بما آن چه را قرار است قیامت بفهمیم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دندونم خیلی درد میکرد.رفتم دکتر گفت زیر 3ماهی نمیشه کاری کرد تا زایمانت.منم از عطاری یه چیزی خریدم دود کردم تو صورتم خوب شد.واسه عفونته.نمیدونم اسمش چی بود.ماله الاغ بود.اما برو دکتر بهت دارو بده
چرا وقتی دروغ میگی و من لبخند میزنم تو فکر میکنی خرم؟؟ خب یبار فکر کن دارم به خریت تو لبخند میزنم.
آفرین شیطونک1 ساعته دارم فکر میکنم اسمش چی بود.....دمت گرم.لامصب هر عفونتی و میکشه
چرا وقتی دروغ میگی و من لبخند میزنم تو فکر میکنی خرم؟؟ خب یبار فکر کن دارم به خریت تو لبخند میزنم.
ولی جات خالی تا1هفته خونمون بوی طویله میداد
اما خداییش ارزششو داشت داشتم میمردم از درد
عزیزم برو دکتر تو سه ماه دوم میشه اعمال دندانپزشکی انجام داد فقط حتما بگو بارداری خودشون راهنماییت میکنن من خودم تو پنج ماهگی دندونم رو کشیدم آنتیبیوتیک هم آموکسیسیلین بهم داد ولی حتما پیگیری کن خطر وارد شدن عفونت به بدن بیشتر از مصرف دارو