2777
2789

اون توستر دارم برای پخت غذا

برای یخ زدایی و گرم کردن میخوام بگیرم که سریعتر بشه

ولی موندم بین ماکروویو و سولاردوم و ماکروفر کدومش کارم و راه میندازه؟

که هم هزینه ی زیادی نکنم و هم داشته باشم

چون سولاردوم ال جی رو قیمت کردم ۴۰ تومن شده 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من هنوز نمی‌دونم دقیقا منظور از سولاردام چیه ولی من چندسال پیش یه مایکروویو سامسونگ خریدن ازش راضی نبودم چون فقط همین دوتا کار یه زدایی و غذا گرم کردن انجام میداد (البته برا این دو کار عالیه) .. دیگه بعدش فر تو کار خریدم

اگه میشه برای سلامتی همه مادرا بخصوص مامانای باردار و نی نی هاشون یه صلوات بفرستین👨‍👩‍👧‍👦
فرقشون و نمیدونم آخه 

ببخشید من تصحیح کردم منظورم ماکروویو بود،دقیقا عین سولارع،کاراییش با سولار یکیه،هم ویو داره،هم کانوکشن داره،هم گریل داره،همه کار باهاش میشه کرد،اما ماکروفر فقط ویو داره،فقط برای کارای یخ زدایی و گرم کردن و اینا،برنامه پخت خاصی نمیشه بهش داد و چیز خاصی نمیشه باهاش پخت

من مایکروفر الجی ۴۰ لیتری دارم. هم برای یخ زدایی خوبه هم غذا گرم کردن. البته من برای یخ زدایی دو سه بار استفاده کردم. عادت دارم زودتر میذارم توی یخچال که خودش آب شه بخاطر سلامتیش.

اما خوب غذا رو گرم میکنه

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم