من تا نوزده سالگی ۵۹کیلو بودم و لاغر همیشه همه میگفتند خیلی لاغری و باید چاق بشی تا خوشگل بنظر بیای بعد از عمل بینیم به ۶۵رسیدم ولی گفتند چاقتر بشی کشیدگی صورتت معلوم نمیشه دائم در حال خوردن بودم تا به هفتاد رسیدم وقتی به هفتاد رسیدم خودم به حریص بودن برای چاقی رسیده بودم که باید باز چاق باشم پس رفتم پودر چاقی گرفتم هی خوردم خوردم تا شدم الان ۸۳کیلو الان احساس افسردگی میکنم خسته ام ناامیدم گاهی اوقات آدم وسط آدما قرار میگیره بچه ها فقط اینو میتونم بگم اعتماد به نفس داشته باشید و خودتون همونجوری که هستید دوست داشته باشید من الان خسته ام باید لاغر کنم و توانش روهم ندارم 🥲💔
♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه زمانی میخوردم ولی وزنم برگشت اما بعد ازدواج و زایمان دیگه وزنم بالارفت و پایین نیومد
حسرت روزای لاغریمو میخورم
4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12 خدایا شکرت... در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘