2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم

ای بابا 🤕

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

1 هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست

2 تمام خودتو برای کسی نزار

3 هر چی کم پیدا تر بهتر و زندگی آروم تر

4خودت باش

5 رها کردن یه چیز مهم ترین درس زندگیه

6 به هرکسی به اندازه لیاقتش محبت کن

7 همه دوستت نیستن همه هم دشمنت نیستن

8 اشتباهاتت رو بپذیر حتی اگه خرد شدی

9 درس زیاده مهمترین اونا که براش تاوان سختی دادم رو گفتم امیدوارم مفید باشه 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
چ اتفاقی برات افتاده ک ب همچین باوری رسیدی؟

اینکه تازه عروس بودم مادرشوهرمارو از خونش بیرون کرد و من ناراحت بودم ک باما این رفتار کرد مخصوصا اینکه منو همسرم تازه ازدواج کرده بودیم و هیچی نداشتیم ولی روی پا خودمون وایستادیم خونه .ماشین خریدیم خداروشکر زندگیم ارومه..این ی حکمتش که اگه بااونا زندگی میکردیم نهایت توهمون خونه میموندیم و یکی اینکه تازگیا مادرشوهرم میره دکتر اعصاب تشخیص دکتر اینکه مشکل اعصاب و وسواس داره و اگه من هم پیشش میموندم عصبی و روانی میشدم چون به همه چیز گیر میداد.ولی واقعا خداروشکر ک مستقل زندگی میکنم‌.قدرت خدارو زیاد دیدم یکی هم مربوط به تحصیلم اگ مشتاقی اونم بگم؟!

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

شاد باش 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
اینکه تازه عروس بودم مادرشوهرمارو از خونش بیرون کرد و من ناراحت بودم ک باما این رفتار کرد مخصوصا این ...

آره برای منم بگو

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
اینکه تازه عروس بودم مادرشوهرمارو از خونش بیرون کرد و من ناراحت بودم ک باما این رفتار کرد مخصوصا این ...

اره تو بد شرایطیم میخام با اینا ب خودم ثابت کنم خدا هست شرایط بهتری قراره برام رقم بخوره

آره برای منم بگو

ازاونجایی ک دختر شروشیطونی بودم.باهمسرم‌ دوست شدم و زود ازدواج کردم ‌‌‌‌‌‌‌‌ونشدادامه تحصیل بدم برم دانشگاه  تقریبا۸ساله پیش‌..همیشه غصه میخوردم که از همسن وسالام عقب موندم.دوست داشتم برم دانشگاه..ولی من چن سال پیش نشستم واس کنکور خوندم وقتی ک دوستام ترمای اخردانشگاه بودن..دانشگاه دولتی شهرمون قبول شدم امسال فارغ التحصیل میشم و با ی مدرسه غیرانتفاعی صحبت کردم ک تدریس کنم ب امیدخدا..ولی همون دوستام بیکارن و بفکر کنکور مجدد..اینکه صلاح من نبوده تو۱۸سالگی برم دانشگاه چون بی تجربه وخام بودم..من بعدازچن سال ک ی خانم سنگین و پخته بودم درسمو شروع کردم.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
اره تو بد شرایطیم میخام با اینا ب خودم ثابت کنم خدا هست شرایط بهتری قراره برام رقم بخوره

مطمعن باش همه سختی ها برای رسیدن به اسانیه..خدا خودش تو قران گفته بعدازهرسختی آسانی هس

ازاونجایی ک دختر شروشیطونی بودم.باهمسرم‌ دوست شدم و زود ازدواج کردم ‌‌‌‌‌‌‌‌ونشدادامه تحصیل بدم برم ...

😍😍😍 خیلی خوب بود عزیزم 

😍😍😍 خیلی خوب بود عزیزم 

کلا زندگیم پرازاتفاقاته ک  ی کتاب میشه و وقتی به هرکدوم فکر میکنم خدارو حس میکنم و میبینم..