2777
2789

۸ ماهه اومدم قهر تو این ۸ ماه سر هم ۱ ماه بچه هام پیشم نبودن از داغ دوریشون دارم دیوونه میشم 😭😭😭

نمیدونم باید چیکار کنم احساس می کنم بین در و دیوار گیر کردم 

غمگین ترین مرگ های دنیا مرگ هایی است که بی صدا در درون سینه اتفاق میافتند. دلها بی صدا درون سینه میمیرند، بی انکه کسی مرگشان را بفتمد 💔💔💔

چی بگم فقط میدونم‌خیلی سخته خدا کمکت کنه

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

تورو خدا کسی میتونه چیزی بگه ارومم کنه 

تو حسرت صدای بچه هام دارم میسوزم 

کارم شده نگاه کردن به چند تا کلیپی که تو گوشیم ازشون دارم

غمگین ترین مرگ های دنیا مرگ هایی است که بی صدا در درون سینه اتفاق میافتند. دلها بی صدا درون سینه میمیرند، بی انکه کسی مرگشان را بفتمد 💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قهری

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
تورو خدا کسی میتونه چیزی بگه ارومم کنه  تو حسرت صدای بچه هام دارم میسوزم  کارم شده نگاه ...

نمیدونم چی بگم عزیزم که بلکه یه کم ارومت کنه .. بچه هات چند سالشونه چرا پیش شوهرت موندن؟  یعنی توی این هشت ماه یکبارم ندیدیشون؟ 

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!

بمیرم گلم برات من خودم چون طاقت دوری دخترمو ندارم دارم تو سخت ترین شرایط زندگی میکنم خدا کمکت کنه زودتر بری پیش بچه هات

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
چی بگم فقط میدونم‌خیلی سخته خدا کمکت کنه

ممنون یه عمر از خدا کمک خواستم چرا صدامو نمیشنوه😓😓