2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آندیا

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 

اسم دخترای نداشتم آنید و آرامشه.😂😂

دلارام_دلارا_دلسا_دلوین_آوین_آرام_آرامش_آنید_

آوادیس_آرشیدا_آناهید_گیسو_گیلدا_گلاره_نارین_باران_

ترنج_ترنم_ترانه_پناه_نفس_مشکین_مهر آیین.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
ترمه هم قشنگه

متاسفانه از اسمهایی که اسم شیئی خاصه خوشم نمیاد ،مثل باران ،عسل ...

باخودم میگم تو مدرسه مسخرش میکنن

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

باورت میشه یه ساعته دارم اسم میخونم تازه اومدم سایت منم ۷ماهمه خیلی انتخاب اسم برام سخته.

نظرت در مورد اسم دل ارا وآیلا چیه زیاد خوشم نیومده ولی یه کوچولو چشممو گرفت

لطفالایک نکنید،ممنون