2777
2789
سلام دوستای خوبم. هر مطلبی از تغذیه و موارد دیگه که باعث میشه احتمال پسردار شدن و دوقلو دار شدن بالا بره اگر دارید لطفا برام بذارید خیلی ممنون. میخوام پسر داشته باشم. اگر دوقلو باشه که چه بهتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر ناز واسه پسر شدن باید روز تخمک گزاریت نزدیکی کنی بحث تغذیه هم که جداست باید گرمی بخوری فقط لبنیاتو سردی حظف بشه خیلیا تو همین سایت با خوردن متفورمین دوقلو باردار شدن
جنگل فقط دیدنی نیست فقط سوختنی نیست خوردنی هم هست من یک جنگل چوب سادگی ام را خورده ام...
سلام خوبید.....شما به جدول چینی اعتقاد دارید.
عاقبت در یک شب از شبهای دور کودک من پا به دنیا می‌نهد.آنزمان برمن خدای مهربان نام شور انگیز مادر می‌نهد. برام دعاکنید فرشته من بعد از 23 روز زندگی بهشتی شد خیلی دلتنگم یعنی میتونم یه کوچولوی سالم داشته باشم.شکرت خدای مهربون
برای دوقلویی باید تو ژنت باشه عزیز برای پسر شدن هم باید تخمگ گذاری ات مراقب باشی و تغذبیه گرمی بخوری و تخمه غذاهای پتاسیم دار ولی کلن هیچی صد در صد نیست
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من اونجوریشو ننیدونم ولی روزیه که ترشحاتت که شبیه سفیده تخم مرغه خیلی زیادو کشدار میشه و اون روز دمای بدنت بالاست بعد من کلا عجولم به دکتر گفتم یه جوری که معلوم باشه قشنگ روزش نوشت که سونو داخلی بده روز 4 پریودت معلوم میشه که منم نرفتم از ترسم متفورمینم دکتر باید بده آزاده ولی تحت نظر بخوری بهتره
جنگل فقط دیدنی نیست فقط سوختنی نیست خوردنی هم هست من یک جنگل چوب سادگی ام را خورده ام...
گرمیجات برای شوهر خیلی مهمه....خودتون هم بخورید ولی شوهرتون بیشتر باید مصرف کنه.
عاقبت در یک شب از شبهای دور کودک من پا به دنیا می‌نهد.آنزمان برمن خدای مهربان نام شور انگیز مادر می‌نهد. برام دعاکنید فرشته من بعد از 23 روز زندگی بهشتی شد خیلی دلتنگم یعنی میتونم یه کوچولوی سالم داشته باشم.شکرت خدای مهربون