سریال لوسیفر خیلی بی محتوا بود.کاش نمیدیدمش حیف وقتم🤦🏻♀️چرا میگن قشنگه والا منمحتوای خاصی ندیدم:/
چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
به جاش برو سریال ۱۰۰ رو ببین بابا اینقدر لوسیفر تعریفشو میکردن منم میخاستم برم دانلود کنم&nbs ...
اره من دارم صد رو میبینم
خیلی قشنگه
فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
بعد از فصل چهار دیگه قرار نبود تولید بشه تا اینکه مردم توییترو ترکوندن که بازم بسازید و خراب شد ولی ...
من همینکه هر قسمت ماجراش فرق داشت خوشم نمیومد باز ادامه دادم ببینم شاید ارزش داشته باشه ولی نداشت🤦🏻♀️
چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
❣︵من از دوتا چیز متنفرم. یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش. دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها و متوهم ها︵❣ ❝ آهاز غمی که تازه شود با غمی دگر❞ #ایرانم_دوباره_تسلیت💔 🇮🇷 ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه. ↺💔↻
فقط خاطرات خون آشام تا حالا ۲ بار هر ۸ فصلشو دیدم😆
فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃
محتوا نداشت اره ولی من دوستش داشتم لاست یا استارنگر ثینگ رو بببن
درباره این فیلما توضیح میدی؟چه ژانریه؟
آخ گفتی منم ی فیلم چرت دیدم کلا عمرو نتمو وقتمو به فنا دادم حیفففففف
واقعا ادم میسوزه بابت وقتی که براش گذاشته🤦🏻♀️
خلاصه داستان سریال صد نفر: داستان سریال هاندرد یا صد نفر (به انگلیسی: The 100) از جایی شروع میشود که ۹۷ سال از یک جنگ ویرانگر هسته ای که تقریباً تمام زندگی روی کره زمین را از بین برده گذشته است. هزاران نفر در یک ایستگاه فضایی در مدار زمین زندگی می کنند، که از ایستگاه های فضایی متصل و فضاپیما ساخته شدهاست. سه نسل در فضا متولد شده اند. جمعیت از ظرفیت ایستگاه فراتر رفته و آینده توسط جمعیت بیش از حد به خطر افتادهاست. صد زندانی جوان در آخرین تلاش برای تعیین اینکه آیا زمین امکان سکونت دارد ، به زمین فرستاده می شوند
فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40