2777
2789
عنوان

مرغ مادر جوجه هاشو میزنه چکار کنم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 13748 بازدید | 390 پست
هر جور شده اونا رو جدا کن بعد سه روز دوباره بیارش پیش جوجه‌ها درست میشه

واقعا ؟؟ تجربه داشتین گناه دارن طفلیا خونه رو روسرشون میزارن دنباله مادرشون میرن مثلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده معلوم نیس کجا رفته پی الواتی 😀

شاید اصن خیانت کرده اینم دق دلیشو سر بچه ها خالی 

میکنه 🤔

یه صلوات مهمونم کنین حاجت روا شم🥺                                    ❤دخترم عشق زندگیم ❤

والا من عاشق جوجم ...اما میترسم دست بزنم قفس میگیرم ...وقتی بزرگ تر میشن حصار میکشم براشون تو حیاط ...چند بار جفت دراومدن ...دلم نیومد ذبح کنم ...میدادمشون اینور اونور ....الانم که نمیشه خونمون اپارتمانیه 😔😔

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
کامنتا، دارم جر میخورم از خنده شوهرم میگه چه خبرته 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂

😂😂 ندیدن برا همونه من گریه کردم از دیدن جوجه گناه داشت طفلی 

فردا برو یه مرغ کشته شده و پر کنده بگیر آویزون کن جلو چشمم شاید ترسید درس عبرت بشه واسش معنی ندارد ا ...

نه فایده نداره بنظرم باید به مادرشوهرش خبر بدیم

تا دیر نشده نوه هاش زیر دست این تلف میشن

یه صلوات مهمونم کنین حاجت روا شم🥺                                    ❤دخترم عشق زندگیم ❤